A vízvezeték szerelő telefonszáma

WC. tartály szerelése házilag

WC. tartály szerelése
Ha a WC. csöpög, szivárog, folyik érdemes alaposabban szemügyre venni a tartályt. Az állandóan csordogáló vizet nem csak hallgatni kellemetlen éjjel-nappal, de egy idő után már a vízszámlán látható összeg is igencsak éreztetni fogja a javítás szükségességét.

Amikor levesszük a WC.-tartály fedelét, általában középen találjuk a leeresztő szelepet, egyik oldalán pedig a töltő szelepet. Ha ez utóbbi túltölt, akkor a biztonsági leeresztő szelepen a víz átbukik, mivel a WC.-ket úgy alakították ki, hogy ilyenkor a felesleges víz ne a tartályból kifelé folyjon, hanem a túlfolyón keresztül távozhasson a WC.-kagylóba.

wc-tartaly-belso

Ilyenkor érdemes kicsit manuálisan megmozgatni, hátha csak apróbb szennyeződés került a tömítések közé és ez nem engedi a tökéletes zárást vagy az úszót alacsonyabb vízállásra beállítani. Ha ezt megtesszük, a WC.-t ugyan nem javítottuk meg, de valamennyi időt nyertünk a betöltő szelep cseréjéig.

Vízvezeték szerelés Budapesten

Ha a tartály nem túltölt, hanem éppen ellenkezőleg, túl kevés vizet tölt be, ott a betöltő szelep cseréjét nem lehet halogatni. Ilyenkor házilag felesleges is próbálkozni, nincs más megoldás, mint egy új szelep vásárlása és beszerelése. Egyébként ha ezer mesterek vagyunk, szét is szedhetjük a töltőszelepet és kicserélhetjük az elhasználódott alkatrészeket, ugyan is kaphatóak javító készletek.

wc.tartaly

A tartály meghibásodását jelzi az is, amikor magától ütemesen tölteni kezd, mintha valaki leöblítette volna. Ez a leeresztő szelep gumi tömítésének elöregedését sejteti, esetleg elvízkövesedést. Először megpróbálkozhatunk azzal, hogy a tömítést levesszük, letisztítjuk, majd fordítva tesszük vissza. Ha ez a megoldás nem válna be, a gumi tömítést cserélni kell.  Itt is támaszkodhatunk a típus javítókészletere. A manapság oly divatos falba épített tartályok nagyon sokáig bírják meghibásodás nélkül, azonban ha folyni kezd a tartály, a hiba elhárítását bízzuk szakemberre.

 

WC.tartály javítás
WC.tartály javítás

Vízvezeték szerelő Budapest területén és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Olcsó vízvezeték szerelés, kedvező árak, garancia a munkára. Csapok, szifonon, WC. tartályok és WC. csészék javítása és cseréje, rövid határidővel. Fagytalanító csapok és visszacsapó szelepek beépítése. Vízvezeték és csatorna rendszerek javítása és cseréje. Duguláselhárítás bontás nélkül – vízvezeték szerelés Budapesten.

Ilyen kontár munkával is találkoztunk.
Ilyen kontár munkával is találkoztunk.

Vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával, kedvező áron Budapest összes kerületében. Új vízvezeték rendszerek kiépítése épületen belül és kívül. WC. tartály csere, csaptelep csere, WC. csésze csere. Kiemelt területeink : Budapest 1. 6. 8. 10. 12. kerületei.

 

Igen, ilyen elrettentő dolgokkal is találkozunk. Ilyenkor igen nehéz hozzáférni a tartály belsejéhez!

Budapesti vízszerelő  szolgáltatások:

Vízvezeték szerelő szolgáltatásokkal állunk minden tisztelt Budapesti és Pest megyei lakos rendelkezésére. Fagytalanító csap szerelés, falba épített WC. tartály szerelés és javítás. WC. csésze csere, és beépítés. Régi eternit csövek cseréje. Sarok szelep, sarok csap és flexibilis cső cseréje. Darálós WC. telepítése, beszerelése garanciával. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel.

– Grohe WC. tartály javítása
– Geberit WC. tartály javítása
– Laguna WC. tartály javítása
– Dömötör WC. tartály javítása

Kiemelt Pest megyei települések ahol vízvezeték szerelést vállalunk:

WC. tartály szerelés és javítás
Geberit, Alcaplast, Grohe, Aqualine, Roca, Schell, Alföldi, Dömötör, Duravit, Ravak, Laguna, Kolo, Jika, LIV, Duravit, Sapho WC. tartályok javítása és szerelése rövid határidővel.

Egyéb vízvezeték szerelő szolgáltatásaink:

Átfolyós vízmelegítő cseréje
Csatorna visszacsapó szelep beépítése
Dugulás elhárítás lakásban és udvaron
Fagycsap csere
Falba épített WC. tartály javítás
Gömbcsa szerelés és csere
Kerti csapok javítása
Komplett lefolyórendszer csere
Komplett nyomóvezeték csere
Lefolyó csövek szerelése és cseréje
Mosdókagyló csere
Mosogató csaptelep csere
Mosogatógép bekötés
Mosógép bekötés
Piszoárok beépítése
Sarokcsap, sarokszelep csere
Szennyvíz csatorna javítás
Szennyvízszivattyúzás pincéből, garázsból
Szifonok javítása és cseréje
WC. csészék szakszerű cseréje
WC. tartály javítás és csere

A vízvezeték szerelő telefonszáma