A vízvezeték szerelő telefonszáma

A Dömötör WC. tartály

A Dömötör WC. tartály
Legfőbb jellemzők: magas és középmagas és alacsony beépítési lehetőség. Rendkívül tág határok között állítható öblítővíz mennyiség (0,5 litertől 10 liter) között. Jobb oldali és bal oldali vízbekötési lehetőség. A töltőszelep és leeresztőszelep élettartama meglepően hosszú. Szinte már primitíven egyszerű felépítés, de egyben ez a záloga az olcsó árnak és a megbízhatóságnak. És ami nagyon fontos, mivel Magyar termékről beszélünk: mindig lehet hozzá gyári alkatrészt kapni. A Dömötör WC. tartály legfőbb előnye azonban a kedvező árfekvésen kívül a víztakarékossága. Kereskedelmi ára 4800 Ft. és 6500 Ft. között mozog.

A Dömötör WC. tartály felszerelése nem egy ördöngösség. Most lássuk a főbb lépéseket.
Ha végeztünk a régi tartály lebontásával és tiszták a bekötőpontok, akkor már ki is bonthatjuk a szépséges csomagolását az új Dömötör WC. tartályunknak. Elsőre ilyen kopogós műanyag az egész. A következő fő alkatrészekből áll ha kinyitjuk a papír dobozt. Egy műanyag tartály és ebbe különféle műanyag alkatrészeket fogunk találni.

A legszembetűnőbb az maga a gömb alakú úszó szerkezet, ami majd a víz zárását és utánpótlását biztosítja. Ezután jön a leeresztő szelep az egy ilyen hosszúkás műanyag rúd rajta mindenféle műanyag és gumi alkatrészekkel. A tartályhoz mellékelt rajz alapján pillanatok alatt összelehet legózni a tartály belsejét. Fontos tanácsok: alaposan húzzuk meg a töltőszelep hollander tömítését (ez a tartály belsejébe kerüljön, ne kívülre a hollandi alá), de talán még fontosabb, hogy a leeresztő szeleprögíztőt is, mert nem jó ha a nyakunkba fog csepegni a víz.

Ha minden a helyére került, jöhet a felszerelés. A tartály hátulján már gyárilag kialakítottak egy akasztórészt. A régi tartály tipli és csavar helye, gyakran még jó is jöhet. Ha új tartály szerelésről van szó, akkor pedig a vízszintes beállítása után kimérjük az előkészített csavarok helyét. Hatos vagy nyolcas tipli a falba bele a csavart és fel akasztjuk a tartályt az előre kiképzett csavar helyen. Ezután összeköthetjük a WC. öblítő csövével a WC. tartály ki folyóját majd a flexibilis bekötőcsővel a hálózatra ráköthetjük. Most adjuk rá nyomást a sarok szelepről állítsuk be a megfelelő öblítő víz mennyiséget és húzzuk le a WC. tartályt. Figyeljük az esetleges szivárgásokat csöpögéseket, ha mindent jól csináltunk akkor tökéletesen működik az új Dömötör WC. tartály. A tartály teteje mindig pontosan legyen rajta, mert ez a működés feltétele és a tető tartja össze az egész szerkezetet.

És egy kedvcsináló videó:Vízvezeték szerelő szolgáltatásai területeink Budapesten:

I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, IV. kerület – Újpest , V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, XVI. kerület – Mátyásföld, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár – Vízvezeték szerelés Budapesten

4.5/5 - (11 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma