A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték szerelő Erdőkertes

Megbízható vízvezeték szerelés Erdőkertes és környéke, gyorsan garanciával! Csőtörések, beázások megszüntetése. Mosógépek, mosogatógépek szakszerű bekötése Erdőkertes térségében és a környező településeken. Csapok, szifonok, WC-tartályok, WC-csészék, mosdók, mosogatók cseréje, szifonok és lefolyórendszerek javítása és cseréje Erdőkertes. Komplett vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával.

Vízvezeték szerelés Erdőkertes

1. Beépített WC. tartály javítása
2. Csaptelep csere és javítás
3. Csőtörés elhárítás
4. Darálós WC. beépítése
5. Fagytalanító csap csere
6. Mosogató és mosdó csaptelep csere
7. Mosogatógép bekötés
8. Mosógép bekötés
9. Radiátorok cseréje
10. Sarokszelep csere
11. Szennyvízcsatorna javítás
12. Szifonok cseréje
13. Vízvezetékrendszer kiépítése
14. Villanybojler cseréje
15. Vízszivattyúzás – szennyvízszivattyúzás
16. WC. csésze beszerelés és csere
17. WC. tartály javítás és csere

Vízvezeték szerelő fürdőszobában dolgozik

Gyors kiszállás Erdőkertes területén

Vízvezeték szerelő kollégáink a magas benzinárak ellenére is bevállalják az ingyenes kiszállást, mert bíznak abban, hogy az elvállalt munkát, gyorsan és precízen el tudják végezni.  Ezért úgy tapasztaljuk, hogy a megrendelők nagyon örülnek, amikor közöljük az aktuális költségeket és nem számolunk fel külön kiszállási díjat. Budapesten kívül – Pest megye távolabbi pontjain –  sajnos alkalmaznunk kell egy minimális kiszállási díjat.

Megbízható vízvezeték szerelő Erdőkertes

1. Udvarias és pontos tájékoztatás már a telefonban
2. A megbeszél időpontban való megérkezés
3. Szakszerű munkavégzés a helyszínen
4. Tanácsadás és információ közlés
5. Takarítás a munka végeztével
6. Az elő egyeztetett munkadíj betartása
7. Garancia a beépített anyagokra és a munkára

Vízszerelő szolgáltatásaink Erdőkertes területén

1. Beépített WC. tartály javítása

A beépített WC. tartályok bonyolultabb szerkezetnek tűnhetnek egy laikus szemében, mivel minden egység a fal síkon belül helyezkedik el. De a vízvezeték szerelő szakemberek tudják, javításuk nehézségi foka majdnem azonos a falon kívül elhelyezett WC. tartályokéval. A különbség köztük tulajdonképpen csak annyi, hogy esztétikai okokból a fal mögé lett elhelyezve a tartály, de belső alkatrészei is egyformák a hagyományos megoldású WC. tartályokéval. Az viszont általánosságban elmondható, hogy minőségibb alkatrészek találhatóak a belsejébe, mint egy olcsó műanyag WC. tartályéban. Ennek ellenére nincs az a szakember, aki javasolná, hogy egy beépített WC. tartályt házilag kezdjünk el szerelgetni.

2. WC. csésze csere – szakszerűen

A WC. csésze cserét jobb szakemberre bízni, mert rengeteg olyan apróság merülhet fel a csésze csere közben, amit csak hozzáértő szakember fog tudni megoldani. Azonban, ha rendelkezünk a megfelelő szerszámokkal és követjük az itt leírt utasításokat és tanácsokat, akkor házilag is megoldható a WC. csésze cseréje. Ebben a bejegyzésben egy alsó kifolyású talpas kivitelű WC. cseréje kerül ismertetésre.

3. WC. tartály szerelés és javítás

Amennyiben új WC. tartályt szeretne beszereltetni vagy csak a meghibásodott WC. tartályát megjavíttatni, hívjon és segítünk. Falba épített, és falon kívüli típusok szakszerű javítását vállaljuk. Magas és alacsony szerelésű műanyag WC. tartályok telepítése és javítása rövid határidővel. Minden elvégzett WC. tartály cserére és javításra garanciát vállalunk. Amennyiben nem szeretne tovább WC. tartály abban is tudunk segíteni. A régi tartályt leszereljük és helyére Schell rendszerű vagy félfordítós WC. öblítő szelepet építünk be, a szükséges módosításokkal. Milyen gyakori hibái lehetnek a WC. tartályoknak? Nem folyik a tartályba a víz, nagyon lassan tölt fel a WC. tartály, túltölt a tartály, folyamatosan szivárog a víz a WC. csészébe, túlságosan zajos a tartály, a WC. tartály vagy deformálódott vagy elöregedett, a tartály alján vagy az oldalán folyik a víz.

4. Mosogató és mosdó csaptelep beszerelése

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan. Tisztelt Látogató, amennyiben mosogató vagy mosdó csaptelepet szeretne beszereltetni, hívjon és segítünk. Vállaljuk: hagyományos és karos (kerámiabetétes) és termosztátos csaptelepek cseréjét. Igény esetén a mosogató tálca és a mosdó felszerelésében is segítünk. A csaptelep beépítésén kívül a sarokszelepek, elzárók, valamint mosogató és mosdó szifon beszerelését és átalakítását is vállaljuk. Minden mosogató és kézmosó csaptelep beépítésére és javítására garanciát vállalunk. Amennyiben még nem vásárolta meg a csaptelepet, kérje szakember tanácsát, hogy melyik az időt állóbb és praktikusabb típus.

5. Mosogatógép bekötés csapra és szifonra

Mosogatógép bekötés és beüzemelés. Kedves Látogató, az új mosogató gép szakszerű bekötését mindig bízza vízvezeték szerelő szakemberre. Szakembereink, rövid határidővel, tiszta munkavégzéssel vállalnak minden típusú mosogatógép bekötését, garanciával. Hol dolgozunk: Budapest összes kerületében és Pest megye teljes területén. Igény esetén új sarokszelep, kombinált szelep és mosogatógép kiállás kiépítését is vállaljuk. A mosogatógép bekötése három fázisból áll: vízvezeték hálózatra való rákötés (elzáró idommal), lefolyóhálózatra való rákötés (bűzelzáró szifonnal), elektromos hálózatra való rákötés.

6. Mosógép bekötése csapra és szifonra

A mosógép szakszerű bekötését bízza mindig szakemberre. Vízvezeték szerelő szakembereink, rövid határidővel, tiszta munkavégzéssel vállalnak minden típusú mosógép bekötését Budapest minden kerületében és Pest megye minden területén. Igény esetén új nyomó vezeték és lefolyó vezeték kiépítése. Minden alkatrész beszerzését és beépítését vállaljuk. Segítőnk a mosógép szifon (bűzelzáró) kiválasztásában és beépítésében is. Az első a vízvezeték hálózatra való rákötés, megfelelő elzáróidom beépítése mellett (sarokszelep vagy kombinált szelep). A második lépés a mosógép használt vizének elvezetése a csatorna rendszerbe, itt a megfelelő mosógépszifon beépítése mellett kötjük rá a kifolyócsövet a lefolyócsőre.

7. Sarokszelep és elzáró csere

A sarokszelep elengedhetetlen tartozéka minden vízfogyasztó eszköznek. Biztonsági funkciót tölt be és ennek folytán válik nélkülözhetetlenné úgy a mosogatóban, mint a WC. tartálynál, mosógépnél, mosdónál vagy mosogatógépnél. Lényege, hogy meghibásodás esetén szükségtelenné teszi a főelzáró csap elzárását, hiszen önmagában alkalmas az adott eszköz vízellátásának megszüntetésre. Élettartama viszonylag magas, hosszú éveken át használhatjuk teljes nyugalomban. Azonban, mivel nagyon ritkán kerül használatba, zárása idővel meggyengülhet. Ilyenkor cserélni kell. A sarokszelep akár a vízfogyasztást is csökkentheti. Ha jó minőségű, kitűnően tudja szabályozni a meleg és a hideg víz átfolyási mennyiségét, azaz rezsicsökkentő tényezőként sem utolsó.

8. Mosdó és mosogató szifonok csere

Naponta fényesre súroljuk a mosdót és tisztán tartjuk a mosogatót, de az csak ritkán jut eszünkbe, hogy a rajtuk keresztül leöblített szennyeződések hova kerülnek. A szifonoknak éppen ez okozza a vesztét. Legalább félévente egyszer ki kellene tisztítani őket ahhoz, hogy a dugulások megelőzhetők legyenek és ne kerüljön sor túl gyorsan a szifon cseréjére. Ha nem szakember végzi a szifon szétszerelését, annak menete könnyen megsérülhet, ilyenkor szintén elkerülhetetlenné válik a szifon cseréje. Amikor új szifont vásárolunk, könnyen össze- és szétszerelhető típusokat keressünk, mert azoknak a tisztán tartása is könnyebben fog menni. Nem érdemes az olcsóbb verziókból választani, azok garantáltan rövidebb élettartammal rendelkeznek.

9. Szennyvízcsatorna javítás és csere

Egy ingatlan legfontosabb gépészeti része a megbízhatóan működő ivóvíz és csatorna hálózata, legyen szó társasházról, családi házról.Mikor válik szükségessé a csatorna javítása: Amennyiben folyamatosan dugulás alakul ki, amikor szivárgások, felázások, beázások alakulnak ki, épületszerkezeti süllyedés alakul ki és amennyiben szemmel is látható a csatorna szakasz sérülése. Szükségessé válhat a szennyvízcső cseréje akkor is, ha a lejtés megváltozik, legyen szó épületen belül vagy épületen kívüli (süllyedés az épületszerkezetébe vagy a talajban lévő szakasz.

10. Vízszivattyúzás – szennyvízszivattyúzás

Napjainkra, a klímaváltozás következményének is tekinthető, soha nem látott esőzések, felhőszakadások, áradások teszik próbára a csapadék elvezető hálózatokat. Nagyobb csőtörések alkalmával is előfordulhat, hogy az ivóvíz befolyik a pincékbe, lakásokba, garázsokba. Felhőszakadások és árvizek esetén sajnos a nem csak esővízről van szó, hanem általában, szennyvízzel kevert bűzös léről. A vízszivattyúzást és szennyvízszivattyúzást végző szakember a munka befejeztével igény esetén fertőtlenítést is tud végezni, vagy ajánlani rá szakembert. Jó tanács: a vízszivattyúzást nem érdemes halogatni, ne várja meg, hogy a kapillárisjelenség következtében, felszívódjon a falakba is a víz.

11. Fagytalanító (fagycsap) csap csere

Amennyiben, jön a tél fagytalanítani szükséges a kerti, udvari kültéri vízcsapjainkat. A locsolásra használt kültéri csőszakaszokon, aknában vagy a földben fagytalanító csap van elhelyezve. Szerepe, hogy a fagyhatár feletti csőhálózatból, az elzárást követően kifolyjon a víz. A kerti fagytalanító csap sajnos nem az állandó nyitás-zárásra van tervezve, ezért csak az évi 1-2 nyitást bírják hosszútávon. A működési elve a következő: a fagyhatár alá beépített csőszakon helyezik el, és általában meghosszabbított fordító kar van rászerelve aminek 90 fokos elfordításával lehet elzárni vagy kinyitni a fagycsapot.

Vízvezeték gondok Erdőkertes

1. Csepegő szifonok a mosogatónál és a kézmosónál
2. Különféle WC. tartály meghibásodások
3. Csepegő konyhai vagy fürdőszobai csaptelepek
4. Eldugult lefolyóvezetékek a lakásban
5. Kerti csap elfagyása az udvaron, fagycsap hibák
6. Sarokcsap vagy főelzáró meghibásodása
7. Mosógép töltő szelep, csöpögés és meghibásodás
8. Mosogató gép kombinált szelep meghibásodása
9. WC. csésze befolyócső tömítési problémák
10. WC. csésze ültetőgumi szivárgás
11. Különféle csatorna sérülések és problémák
12. Vízvezeték szivárgások
12. Bojlerek meghibásodása

Hogyan válasszunk vízvezeték szerelőt?

Manapság már szinte minden információ elérhető az interneten, így rálátásunk lehet a szakemberek weboldalára és értékeléseket is. Ezen felül véleményeket olvashatunk különböző közösségi oldalon is. A megfelelő vízvezeték szerelő kiválasztásában az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni.

1. Használható és informatív weboldal
2. Elérhető ügyfélszolgálat és segítőkész szakember
3. Pontos tájékoztatás a várható költségekről
4. Megbeszélt időben való megjelenés
5. Precíz munkavégzés és szakmai tájékoztatás
6. Tapasztalt, és probléma megoldó képesség
7. A kalkulált árak betartása
8. Garancia vállalás a munkára és a beépített anyagokra
9. Tiszta munka végzés

Minden egyéb szolgáltatás

Hagyományos és beépített WC. csésze szerelése és telepítése. Vízvezeték szerelés öt rétegű vízvezeték csővel. Lakáson belüli csőtörések elhárítása, falba épített WC. tartályok javítása, alkatrész beszerzéssel is. WC. bekötőcső és öblítőcső cseréje. WC. ültetőgumi és WC. gumiharang cseréje. Flexibilis vízbekötőcsövek cseréje. Hátsó kifolyású WC. bekötése és alsó kifolyású WC. bekötése. Monoblokkos és nyomógombos WC. tartály szerelése. Konyhai vízvezeték szerelés és fürdőszobai vízvezeték szerelés. Felül töltős és elől töltős mosógépek bekötése szifonra és csaptelepre. Lefolyó szifonok bekötése. Geberit rendszerű WC. tartály szerelése. Hagyományos tekerős és egy karos, kerámiabetétes csaptelepek cseréje, bekötése.

Vízvezeték szerelő dolgozik

Sürgősségi  vízszerelés Erdőkertesen

Csatorna visszacsapószelep beépítése, Csempe szelep csere és vízvezeték szerelés, Ejtő vezeték javítása és cseréje, Fagytalanító csap cseréje és kerti vízvezeték szerelés, Falba épített WC. tartály szerelés, Flexibilis bekötő csövek cseréje, Flexibilis csövek beszerelése, Fürdőszoba csaptelep csere, Golyós csap csere és fürdőszobai vízvezeték szerelés, Kerti csap cseréje és udvari vízvezeték szerelés, Konyhai sarokszelep cseréje, Mosdó csaptelep csere, Mosdókagyló beszerelése, Mosogató csaptelep cseréje, Mosogatógép bekötés, Mosógép bekötés és konyhai vízvezeték szerelés, Mosógép szifon beépítése, Piszoár beépítése és fürdőszoba vízvezeték szerelés, Sarokcsapok, sarokszelepek cseréje, Vízmelegítő cseréje fürdőszobában, Vízvezeték főelzáró cseréje lakásban, WC. tartály csere és szerelés, WC. csésze szerelés és csere.

Vízvezeték szerelés Erdőkertes

– mosogató és mosdó csaptelepek cseréje
– csőtörések gyors javítás
– WC. tartályok és WC. csészék cseréje
– fő elzárók, sarok csapok és szelepek cseréje
– kerti csapok és fagytalanítók cseréje és javítása
– lefolyó csövek javítása és cseréje

Ami tevékenységünket jellemzi

Korrekt és előre egyeztetett árak
Képzett vízvezeték szerelő szakemberek
Kizárólag minőségi anyagok felhasználása

Hasznos tanácsok

Amennyiben bármilyen rendellenességet, víz szivárgást, csepegést, furcsa zaj tapasztal vízvezeték hálózatában, ne késlekedjen, előzze meg a nagyobb bajt és keressen meg bennünket. Az idejében felfedezett probléma és kijavítása kisebb költséggel és munkával jár. Képzett vízvezeték szerelő kollégáink a helyszíni felmérés után azonnal közlik Önnel a várható munkadíjat és anyagköltséget. Minden elvégzett vízvezeték szerelésre garanciát vállalunk.

Erdőkertes és a környező települések térképe

Egyéb vízvezeték szerelő szolgáltatásaink

 • Átfolyós vízmelegítő cseréje
 • Csatorna visszacsapó szelep beépítése
 • Dugulás elhárítás lakásban és udvaron
 • Fagycsap csere és udvari vízszerelés
 • Falba épített WC. tartály javítás
 • Gömbcsap szerelés és csere
 • Kerti csapok javítása és kültéri vízszerelés
 • Komplett lefolyórendszer csere
 • Komplett nyomóvezeték csere
 • Lefolyó csövek szerelése és cseréje
 • Mosdókagyló csere
 • Mosogató csaptelep csere
 • Mosogatógép bekötés
 • Mosógép bekötés
 • Piszoárok beépítése
 • Sarokcsap, sarokszelep csere
 • Szennyvíz csatorna javítás
 • Szennyvízszivattyúzás pincéből, garázsból
 • Szifonok javítása és cseréje
 • WC. csészék szakszerű cseréje
 • WC. tartály javítás és csere
Értékeljen
A vízvezeték szerelő telefonszáma