A vízvezeték szerelő telefonszáma

Szifonok cseréje

Szifonok cseréje mosogatónál és mosdónál. Naponta fényesre súroljuk a mosdót és tisztán tartjuk a mosogatót, de az csak ritkán jut eszünkbe, hogy a rajtuk keresztül leöblített szennyeződések hova kerülnek. A szifonoknak éppen ez okozza a vesztét.  Legalább félévente egyszer ki kellene tisztítani őket ahhoz, hogy a dugulások megelőzhetők legyenek és ne kerüljön sor túl gyorsan a szifon cseréjére. Ha nem szakember végzi a szifon szétszerelését, annak menete könnyen megsérülhet, ilyenkor szintén elkerülhetetlenné válik a szifon cseréje.

Konyhai mosogatószifon

Új szifon vásárlása

Amikor új szifont vásárolunk, könnyen össze- és szétszerelhető típusokat keressünk, mert azoknak a tisztán tartása is könnyebben fog menni. Nem érdemes az olcsóbb verziókból választani, azok garantáltan rövidebb élettartammal rendelkeznek. A műanyagból készült elemek nem túlzottan ellenállók a szétszerelésekkel szemben, ezekkel különösen óvatosan kell bánni.  A menetes részekbe gyakran beszivárog a szappanos, zsíros víz és ott megszilárdul, ilyen esetekben csak nagy erőkifejtéssel szedhető szét a szifon. Ennek ellenére, manapság már lehet vásárolni olyan kiváló minőségű szifonokat, amik akár 10-20 évet is kibírnak.

Fürdőszobai mosdó szifon

A szifonok sérüléséről

Ha a szifonok menetes részét megsértjük, lehet, hogy vissza tudjuk ugyan illeszteni, de a víz utat talál magának és a szifon szivárogni fog. Ez a műanyagból készült szifonoknál nagyon gyakori, megpróbálhatjuk különböző vízzáró anyagokkal körbeszigetelni őket, de ez nem jelent tartós megoldást. Hogy ragasztóval kísérletezzünk, kifejezetten balga ötlet, mivel a későbbiekben bármi probléma van, a szifont nem fogjuk tudni szétszedni, legfeljebb szétverni, ezért inkább a szigetelő szalag legyen az ideiglenes megoldás.

Vízvezeték szerelő fürdőszobában dolgozik

Ezek a sérülések a következők lehetnek: a lefolyócsonk alatt lévő tömítés elfáradása, a hollandik alatt lévő lapos tömítések sérülése vagy deformálódása, az egyenes csőszakaszok kúpos tömítésének sérülése, a rögzítő hollandik menetének megszakadása. Csak a legritkább esetben megy tönkre a szifon anyaga, kivétel ez alól a kézmosók alatt lévő fém szifonok, amik valóban el tudnak korrodálódni.

Fürdőszobai mosdó szifon

A szifon tömítés csere házilag

Ez sem egy bonyolult feladat. A feladat elvégzéséhez, készítsünk egy vödröt a szifon alá. Készítsünk egy fotót a szifon összeszerelt állapotáról, ez jól jöhet az összeszerelés után. Ezután bontsuk meg a lefolyócsonk alatt lévő hollandit, majd húzzuk ki a falból az egész szifont. Szedjük szét darabokra és tisztítsuk meg alaposan. Minden tömítést cseréljünk újra. A tömítések felfekvő felületét érdemes enyhén megzsírozni, a könnyebb összeszerelés végett. ha minden rendben van még fogót sem kell használni, elég lesz kézzel meghúzni a meneteket. A leggyakoribb tömítés típusok a konyhai mosogató szifonoknál és a mosdó szifonoknál: 40 mm lapos tömítés, 40 mm kónuszos tömítés, 32 mm lapos tömítés, 32 mm kónuszos tömítés.

Fürdőszobai mosdó szifon

Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében.

Mosogató szifon

Egy egyszerű, de könnyen szerelhető mosogatószifon. Túlfolyóval és mosogató gép bekötéssel is rendelkezik.

Kiemelt szolgáltatási területeink Pest megye területén:
Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd,Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Mogyoród, Monor, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Telki, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Aszód, Maglód, Isaszeg, Pécel.

Fürdőkád szifon és túlfolyó
Fürdőkád szifon és túlfolyó

Vízvezeték szerelő szakembereink Budapest minden kerületében dolgoznak: I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, IV. kerület – Újpest , V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, XVI. kerület – Mátyásföld, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár – Vízvezeték szerelés Budapesten.

Krómozott szifon
Krómozott szifon

Konyhai mosogató szifon

Ez egy jó minőségű konyhai mosogató szifon.

Egyéb vízvezeték szerelő szolgáltatásaink:

Átfolyós vízmelegítő cseréje
Csatorna visszacsapó szelep beépítése
Dugulás elhárítás lakásban és udvaron
Fagycsap csere
Falba épített WC. tartály javítás
Gömbcsap szerelés és csere
Kerti csapok javítása
Komplett lefolyórendszer csere
Komplett nyomóvezeték csere
Lefolyó csövek szerelése és cseréje
Mosdókagyló csere
Mosogató csaptelep csere
Mosogatógép bekötés
Mosógép bekötés
Piszoárok beépítése
Sarokcsap, sarokszelep csere
Szennyvíz csatorna javítás
Szennyvízszivattyúzás pincéből, garázsból
Szifonok javítása és cseréje
WC. csészék szakszerű cseréje
WC. tartály javítás és csere

4.4/5 - (20 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma