A vízvezeték szerelő telefonszáma

Szifonok cseréje

Szifonok cseréje
Naponta fényesre súroljuk a mosdót és tisztán tartjuk a mosogatót, de az csak ritkán jut eszünkbe, hogy a rajtuk keresztül leöblített szennyeződések hova kerülnek. A szifonoknak éppen ez okozza a vesztét.  Legalább félévente egyszer ki kellene tisztítani őket ahhoz, hogy a dugulások megelőzhetők legyenek és ne kerüljön sor túl gyorsan a szifon cseréjére. Ha nem szakember végzi a szifon szétszerelését, annak menete könnyen megsérülhet, ilyenkor szintén elkerülhetetlenné válik a szifon cseréje.

szifon-csere-mosogato

 

Amikor új szifont vásárolunk, könnyen össze- és szétszerelhető típusokat keressünk, mert azoknak a tisztán tartása is könnyebben fog menni. Nem érdemes az olcsóbb verziókból választani, azok garantáltan rövidebb élettartammal rendelkeznek. A műanyagból készült elemek nem túlzottan ellenállók a szétszerelésekkel szemben, ezekkel különösen óvatosan kell bánni.  A menetes részekbe gyakran beszivárog a szappanos, zsíros víz és ott megszilárdul, ilyen esetekben csak nagy erőkifejtéssel szedhető szét a szifon.

Ha a szifonok menetes részét megsértjük, lehet, hogy vissza tudjuk ugyan illeszteni, de a víz utat talál magának és a szifon szivárogni fog. Ez a műanyagból készült szifonoknál nagyon gyakori, megpróbálhatjuk különböző vízzáró anyagokkal körbeszigetelni őket, de ez nem jelent tartós megoldást. Hogy ragasztóval kísérletezzünk, kifejezetten balga ötlet, mivel a későbbiekben bármi probléma van, a szifont nem fogjuk tudni szétszedni, legfeljebb szétverni, ezért inkább a szigetelő szalag legyen az ideiglenes megoldás.

Azonban a legjobb ha a gyári tömítéseket cseréljük újakra. A leggyakoribb tömítés típusok a konyhai mosogatószifonoknál és a mosdó szifonoknál: 40 mm lapos tömítés, 40 mm kónuszos tömítés, 32 mm lapos tömítés, 32 mm kónuszos tömítés.

Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében.

Egy egyszerű, de könnyen szerelhető mosogatószifon. Túlfolyóval és mosogató gép bekötéssel is rendelkezik.

Kiemelt szolgáltatási területeink Pest megye területén:
Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd,Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Mogyoród, Monor, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Telki, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Aszód, Maglód, Isaszeg, Pécel.

A vízvezeték szerelő telefonszáma