A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték szerelő XI. kerület

Vízvezeték szerelő Budapest XI. kerület
Vízszerelő XI. kerület: Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Sasad, Sashegy, Szentimreváros, Tabán, Újbuda. Csőtörések, beázások  megszüntetése.

vizvezetek-szereles-budapest-XI-kerulet
Vízvezeték szerelő XI. kerület

Mosógépek, mosogatógépek szakszerű bekötése Budapest XI. kerületében. Csapok, szifonok, WC-tartályok, WC-csészék, mosdók, mosogatók javítása és cseréje Budapest XI. kerület.  Komplett vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával, kedvező áron Budapest XI. kerület. Új vízvezeték rendszerek kiépítése épületen belül és kívül. Új csatorna és lefolyóhálózatok kiépítése.

Vízvezeték szerelő szolgáltatásaink –  Budapest XI. kerületében

– kádak, zuhany kabinok cseréje
– mosogató és kézmosó csaptelepek cseréje
vízvezeték szerelő Budapest
– vízóraszerelés és csere
– mellékvízmérő cseréje
– csőrepedés megszüntetése
– fő elzárók sarok csapok és szelepek cseréje
– wc. tartályok és wc. csészék cseréje
– vízmelegítők és bojlerek javítása
– kerti csapok és fagytalanítók cseréje javítása
– visszacsapó és bűzzáró szelepek beépítése
– lefolyó, és nyomó csövek javítása
– duguláselhárítás, Womás csatornamosatás
– csatornatisztítás, magasnyomású csatorna tisztítás
– Vízvezeték szerelés XI. kerület

Ha sürgősségi vízvezeték szerelési szolgáltatásra van igénye Budapesten és Pest megyében, munkatársaink a hét minden napján állnak szolgálatára. Amennyiben csőtörés vagy dugulás lép fel számíthat ránk, legyen szó üzletről, irodáról vagy lakásról. Ne várja meg míg a helyzet rosszabbra fordul, hívja csapatunkat most !

Miért válasszon minket:

Vízvezeték szerelő gyors szolgálatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lakossági és közületi vízvezeték hálózatokkal kapcsolatos hibaelhárítás terén. Vízvezeték – csatorna – fűtésszerelés, díjmentes kiszállással, garanciával.

Ami tevékenységünket jellemzi:

Korrekt és előre egyeztetett árak
Képzett vízvezeték szerelő szakemberek
Kizárólag minőségi anyagok felhasználása
Víz és energia takarékos berendezések beépítését alkalmazzuk

Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés hét minden napján Budapest XI. kerületében.

Vízvezeték szerelés Budapesten 11. kerületben

Hasznos dolgok: WC. tartály javítása házilag
Mikor esedékes egy WC. tartály karbantartása, javítása ? Ha valahol szivárog, ereszi a vizet, esetleg túltölt vagy nem tölt megfelelően. Szivárgást leggyakrabban a WC. csésze becsatlakozásnál vagy a tartály alján találhatunk. A túltöltés leggyakoribb jelensége a vékony vízkő csík a csésze belső peremén, vagy a már füllel is halható folyamatos töltés. Az elégtelen víz vételt pedig azzal tapasztalhatjuk, hogy egyáltalán nincs víz a WC. tartályban vagy órák alatt is csak kevés víz jutott a tartályba.
Lehetséges hiba okok:
– elégtelen víz a tartályba: rosszul beállított úszószint (alacsony), leragadt sarokszelep, eldugult flexibilis cső, elvízkövesedett a töltőszelep furata
– túltöltés: rosszul beállított úszószint (túl magas ezért a túlfolyó elengedi a vizet), nem zár el a töltőszelep, mert sérült vagy elvízkövesedtek a gumi tömítések benne.
– folyás: magasra beállított úszószint, a lábszelep tömítése sérült elöregedett, szennyeződés a tányérszelepen, deformálódott WC. tartály (a tető hiánya miatt) általában a régi, magasra szerelt típusoknál.
Javítások: manapság már minden típusú WC. tartályoz kapható javító készlet, a kereskedő a leírt hiba alapján elmondja, hogy mit kell beszerezni és hogyan orvosolható.

Vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával, kedvező áron Budapest összes kerületében. Új vízvezeték rendszerek kiépítése épületen belül és kívül. WC. tartály csere, csaptelep csere, WC. csésze csere. Kiemelt területeink : Budapest 1. 6. 8. 10. 12. kerületei.

Vízszerelő Budapesten és Pest megyében:
Fagytalanító csapok beszerelése, falba épített WC. tartályok szerelés és javítás. WC. csésze csere, és beépítés. Régi eternit csövek és vízvezeték rendszerek cseréje. Sarok szelepek, sarok csapok és flexibilis csövek cseréje. Darálós WC. telepítése, beszerelése, garanciával. Mosogató és mosdó csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel. Mindenféle konyhai és fürdőszobai szifon cseréje. A  vízszerelő szolgáltatásokat korrekt árakon vállaljuk.

  • mosogató csaptelep bekötése
  • régi vízvezeték cseréje
  • WC. tartály javítás
  • mosdó csaptelep beszerelése
  • falba építhető WC. tartály szerelése
  • radiátor szelep cseréje
A vízvezeték szerelő telefonszáma