A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték szerelő XVI. kerület

Vízvezeték szerelő Budapest XVI. kerület
Vízszerelő XVI. kerület: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom területén. Csőtörések, ázások megszüntetése. Mosógépek, mosogatógépek szakszerű bekötése Budapest XVI. kerület. Csapok, szifonok, WC-tartályok, WC-csészék, mosdók, mosogatók javítása, cseréje Budapest XVI. kerület. Fűtésszerelés Budapest XVI. kerületében. Fűtésszerelő gyorsszolgálat 16. kerület. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Kerületi szakemberek !

vizvezetek-szereles-budapest-XVI-kerulet
Vízvezeték szerelő XVI. kerület

Komplett vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával, kedvező áron Budapest XVI. kerület. Új vízvezeték rendszerek kiépítése épületen belül és kívül. Új csatorna és lefolyóhálózatok  tervezése és  kiépítése. Amennyiben dugulás lépett fel csatornahálózatában, akkor keresse XVI. kerületi duguláselhárító szakembereinket.

Vízvezeték szerelő szolgáltatásaink –  Budapest XVI. kerületében
– kádak, zuhany kabinok cseréje
– mosogató és kézmosó csaptelepek cseréje
– vízvezeték szerelés Budapesten és Pest megyében
– vízóraszerelés és csere
– mellékvízmérő cseréje
– csőrepedés megszüntetése
– fő elzárók sarok csapok és szelepek cseréje
– wc. tartályok és wc. csészék cseréje
– vízmelegítők és bojlerek javítása
– kerti csapok és fagytalanítók cseréje javítása
– visszacsapó és bűzzáró szelepek beépítése
– lefolyó, és nyomó csövek javítása
– Womázás, csatornamosatás
– csatornatisztítás, csatorna mosatás
duguláselhárítás XVI. kerület

Vízvezeték szerelés XVI. kerület
Ha sürgősségi vízvezeték szerelési szolgáltatásra van igénye Budapesten és Pest megyében, munkatársaink a hét minden napján állnak szolgálatára. Amennyiben csőtörés vagy dugulás lép fel számíthat ránk, legyen szó üzletről, irodáról vagy lakásról. Ne várja meg míg a helyzet rosszabbra fordul, hívja csapatunkat most !

Miért válasszon minket:
Vízvezeték szerelő gyors szolgálatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lakossági és közületi vízvezeték hálózatokkal kapcsolatos hibaelhárítás terén. Vízvezeték – csatorna – fűtésszerelés, díjmentes kiszállással, garanciával.

Ami tevékenységünket jellemzi:
Korrekt és előre egyeztetett árak
Képzett vízvezeték szerelő szakemberek
Kizárólag minőségi anyagok felhasználása
Víz és energia takarékos berendezések beépítését alkalmazzuk

Duguláselhárítás, fűtésszerelés és vízvezeték szerelés hét minden napján Budapest XVI. kerületében. ( Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom)

Vízvezeték szerelés és lefolyótisztítás Budapest – 16. kerületben

Hasznos dolgok: Mitől büdös a mosógép ?
Bármilyen furcsán hangzik is de élőlényektől ! Ezek a kis mikroszkopikus lények (gombák, baktériumok) nagyon jól érzik magukat a gumi tömítések részeiben és a mosószer adagolóban is. A tevékenységük táplálkozás, szaporodás és gáztermelés. Milyen közegben érzik jól magukat: bezárt ajtó, pangó víz, mosószer maradványok, ruha és bőr maradványok a mosógépben.

Mit tehetünk a büdös megszüntetésének érdekében ? Csökkentsük a mosószer felhasználást, csak folyékony mosószert használjunk, a mosószer adagoló tálcát havonta tisztítsuk, 3 havonta tisztítsuk ki a szűrőt, ecetsavas magas hőfokos öblítést iktassunk be havonta, az ajtót gumitömítést is érdemes alaposan megtisztítani és végül, mosás után mindig hagyjuk nyitva a mosógép ajtaját, hagy szellőzzön. Ha a felsorolt óvintézkedések ellenére is csatornaszag árad a mosógépünkből, akkor érdemes a bűzelzáró szifont is kitisztítani vagy kicserélni.

Vízszerelő szolgáltatásaink Budapesti és Pest megyei lakos részére.

Fagytalanító csap szerelés, falba épített WC. tartály szerelés és javítás. WC. csésze csere, és beépítés. Régi eternit csövek cseréje. Sarok szelep, sarok csap és flexibilis cső cseréje. Darálós WC. telepítése, beszerelése garanciával. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel. A Pest megyében is végzünk vízszerelést.

– Grohe WC. tartály javítása
Geberit WC. tartály javítása
– Laguna WC. tartály javítása
– Dömötör WC. tartály javítása

A vízvezeték szerelő telefonszáma