A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízszivattyúzás – szennyvízszivattyúzás

Vízszivattyúzás – szennyvízszivattyúzás
Napjainkra, a klímaváltozás következményének is tekinthető, soha nem látott esőzések, felhőszakadások, áradások teszik próbára a csapadék elvezető hálózatokat. Nagyobb csőtörések alkalmával is előfordulhat, hogy az ivóvíz befolyik a pincékbe, lakásokba, garázsokba. Felhőszakadások és árvizek esetén sajnos a nem csak esővízről van szó, hanem általában, szennyvízzel kevert bűzös léről. A vízszivattyúzást és szennyvízszivattyúzást végző szakember a munka befejeztével igény esetén fertőtlenítést is tud végezni, vagy ajánlani rá szakembert. Jó tanács: a vízszivattyúzást nem érdemes halogatni, ne várja meg, hogy a kapillárisjelenség következtében, felszívódjon a falakba is a víz. Hívjon minél hamarabb szakembert és távolíttassa el a pangó szennyezett vizet.

Szennyvízszivattyúzás
Szennyvízszivattyúzás

 

Vízszivattyúzás Budapesten és Pest megyében

Vállaljuk a vízszivattyúzást, ipari teljesítményű szivattyúkkal, akár vegyes halmazállapotú szennyvíz esetén is. Teljes szolgáltatást nyújtunk: vízszivattyúzás, szennyvízszivattyúzás, lapátolás, takarítás, duguláselhárítás és fertőtlenítés. Hol: irodákban, kereskedelmi egységekben, oktatási intézményekben, pincékben, garázsokban, lakásokban.

Darálós szennyvíz szivattyú
Darálós szennyvíz szivattyú

Mikor lehet számítani a nagy vízbetörésekre: sajnos ezt előre megjósolni lehetetlen, tavaszi áradások, hóolvadáskor, csatorna töréskor, vízvezeték töréskor. A szivattyúzást követő fertőtlenítést csak akkor lehetséges végrehajtani, ha a szennyezett víz a helyiségből már teljesen el lett távolítva. Majd a helyiség padlózatáról az iszap és egyéb darabos szennyeződés is  el lett távolítva.  A fertőtlenítés történhet hagyományos,  vagy motoros permetezővel. A rövid idő után felszáradt fertőtlenítőanyag, azonnal kifejti hatását a kórokozókkal szemben. A mikroorganizmusokkal, baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben is nagyon erős fertőtlenítő hatást fejt ki.

Vízszivattyúzás Budapesten és Pest megyében !

Igény esetén, vízvezeték szerelő szakembereink a megelőzésben is tudnak segíteni a védelmet biztosító telepített: zsomb szivattyú, átemelő szivattyú rendszerek kiépítésével. Így a jövőben nem fogja elárasztani a mélyebben fekvő helyiségeket (pincék, garázsok, szuterének, aknák) a betörő víz vagy szennyvíz.

Makita szennyvízszivattyú
Makita szennyvízszivattyú

Szennyvízszivattyúzás Budapesten:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Aquincum, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület – Lipótváros, VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld, Őrmező, Albertfalva, XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Svábhegy, Pesthidegkút, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár

Vízvezeték szerelés Budapesten

Szennyvízszivattyúzás és vízszerelés Pest megyében:
Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Cegléd, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Ócsa, Örkény, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szob, Sződ, Tápiószele, Tököl, Törökbálint, Tura, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék.

Egyéb vízvezeték szerelő szolgáltatásaink:

Átfolyós vízmelegítő cseréje
Csatorna visszacsapó szelep beépítése
Dugulás elhárítás lakásban és udvaron
Fagycsap csere Budapest
Falba épített WC. tartály javítás
Gömbcsap szerelés és csere
Kerti csapok javítása Budapest
Komplett lefolyórendszer csere
Komplett nyomóvezeték csere
Lefolyó csövek szerelése és cseréje
Mosdókagyló csere Budapest
Mosogató csaptelep csere
Mosogatógép bekötés
Mosógép bekötés Budapest
Piszoárok beépítése
Sarokcsap, sarokszelep csere
Szennyvíz csatorna javítás
Szennyvízszivattyúzás pincéből, garázsból
Szifonok javítása és cseréje
WC. csészék szakszerű cseréje
WC. tartály javítás és csere

4.7/5 - (29 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma