A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízszivattyúzás – szennyvízszivattyúzás

SzennyvízszivattyúzásVízszivattyúzás – szennyvízszivattyúzás
Napjainkra, a klímaváltozás következményének is tekinthető, soha nem látott esőzések, felhőszakadások, áradások teszik próbára a csapadék elvezető hálózatokat. Nagyobb csőtörések alkalmával is előfordulhat, hogy az ivóvíz befolyik a pincékbe, lakásokba, garázsokba. Felhőszakadások és árvizek esetén sajnos a nem csak esővízről van szó, hanem általában, szennyvízzel kevert bűzös léről. A vízszivattyúzást és szennyvízszivattyúzást végző szakember a munka befejeztével igény esetén fertőtlenítést is tud végezni, vagy ajánlani rá szakembert. Jó tanács: a vízszivattyúzást nem érdemes halogatni, ne várja meg, hogy a kapillárisjelenség következtében, felszívódjon a falakba is a víz. Hívjon minél hamarabb szakembert és távolíttassa el a pangó szennyezett vizet.

Vízszivattyúzás Budapesten és Pest megyében

szivattyu (1)Vállaljuk a vízszivattyúzást, ipari teljesítményű szivattyúkkal, akár vegyes halmazállapotú szennyvíz esetén is. Teljes szolgáltatást nyújtunk: vízszivattyúzás, szennyvízszivattyúzás, lapátolás, takarítás, duguláselhárítás és fertőtlenítés. Hol: irodákban, kereskedelmi egységekben, oktatási intézményekben, pincékben, garázsokban, lakásokban.

Mikor lehet számítani a nagy vízbetörésekre: sajnos ezt előre megjósolni lehetetlen, tavaszi áradások, hóolvadáskor, csatorna töréskor, vízvezeték töréskor. A szivattyúzást követő fertőtlenítést csak akkor lehetséges végrehajtani, ha a szennyezett víz a helyiségből már teljesen el lett távolítva. Majd a helyiség padlózatáról az iszap és egyéb darabos szennyeződés is  el lett távolítva.  A fertőtlenítés történhet hagyományos,  vagy motoros permetezővel. A rövid idő után felszáradt fertőtlenítőanyag, azonnal kifejti hatását a kórokozókkal szemben. A mikroorganizmusokkal, baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben is nagyon erős fertőtlenítő hatást fejt ki.

Vízszivattyúzás Budapesten és Pest megyében !

Szennyvízszivattyúzás Budapesten és Pest megyében

szivattyuIgény esetén, vízvezeték szerelő szakembereink a megelőzésben is tudnak segíteni a védelmet biztosító telepített: zsomb szivattyú, átemelő szivattyú rendszerek kiépítésével. Így a jövőben nem fogja elárasztani a mélyebben fekvő helyiségeket (pincék, garázsok, szuterének, aknák) a betörő víz vagy szennyvíz.

Szennyvízszivattyúzás Budapesten:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Aquincum, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület – Lipótváros, VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld, Őrmező, Albertfalva, XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Svábhegy, Pesthidegkút, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár

Vízvezeték szerelés Budapesten

Szennyvízszivattyúzás és vízszerelés Pest megyében:
Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Cegléd, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Ócsa, Örkény, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szob, Sződ, Tápiószele, Tököl, Törökbálint, Tura, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék.

A vízvezeték szerelő telefonszáma