A vízvezeték szerelő telefonszáma

Fagytalanító csap csere

Amennyiben, jön a tél fagytalanítani szükséges a kerti, udvari kültéri vízcsapjainkat.  A locsolásra használt kültéri csőszakaszokon, aknában vagy a földben fagytalanító csap van elhelyezve. Szerepe, hogy a fagyhatár feletti csőhálózatból,  az elzárást követően kifolyjon a víz.

Réz fagycsap
Réz fagycsap

A kerti fagytalanító csap sajnos nem az állandó nyitás-zárásra van tervezve, ezért csak az évi 1-2 nyitást bírják hosszútávon. A működési elve a következő: a fagyhatár alá beépített csőszakon helyezik el, és általában meghosszabbított fordító kar van rászerelve aminek 90 fokos elfordításával lehet elzárni vagy kinyitni a fagycsapot.

Kerti csap felszerelés
Kerti csap felszerelés

A fagycsap alján kis furat található ahol az elzárást követően kifolyhat a magasabb ponton lévő csőszakaszból a víz. Nyaralók és egyéb ingatlanok téli fagytalanításakor a következő képen járjunk el : a fagycsap elzárását követően minden képen nyissuk ki a vízcsapokat, hogy a rendszerben ne maradjon vákuum és ki tudjon ürülni a víz a fagytalanító csap alsó furatán

Fagytalanító csap csere a vízóra aknában
Fagytalanító csap csere a vízóra aknában

 Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés, fertőtlenítés – Budapest összes kerületében és Pest megyében – olcsó árak,  gyors megérkezés,  garancia vállalás az elvégzett munkára.

Szolgáltatási területeink Budapesten:
Víziváros,  Krisztinaváros, Naphegy, Tabán, Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Budaliget,  Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Aquincum, Újpest és Káposztásmegyer, Lipótváros,Terézváros, Erzsébetváros,  Józsefváros,  Ferencváros, Kőbánya,  Kelenvölgy,  Gazdagrét,  Lágymányos,  Kelenföld,  Őrmező,  Albertfalva,  Zugliget,  Hűvösvölgy,  Svábhegy, Pesthidegkút,  Angyalföld, Újlipótváros,  Zugló, Újpalota,  Pestújhely, Rákospalota,  Pestújhely,  Mátyásföld,  Sashalom,  Cinkota,  Szentmihály,  Rákosliget,  Rákoskeresztúr,  Rákoscsaba,  Rákoskert, Pestszentlőrinc,  Pestszentimre,  Kispest, Pesterzsébet,  Csepel, Budafok,  Budatétény, Nagytétény, Soroksár.

Vízvezeték szerelő Budapest területén és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Olcsó vízvezeték szerelés, kedvező árak, garancia a munkára. Csapok, szifonon, WC. tartályok és WC. csészék javítása és cseréje, rövid határidővel. Fagytalanító csapok és visszacsapó szelepek beépítése. Vízvezeték és csatorna rendszerek javítása és cseréje. Duguláselhárítás bontás nélkül – vízvezeték szerelés Budapesten.

Kiemelt Pest megyei települések ahol vízvezeték szerelést vállalunk:

 

4.5/5 - (27 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma