A vízvezeték szerelő telefonszáma

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás házilag, otthon
Mindannyiunkkal előfordul, hogy eldugul a mosogató, nem folyik le a kádban a víz vagy még rosszabb esetben a WC. adja meg magát. Választhatunk, hogy a vízvezeték szerelőt vagy a duguláselhárító szakembert hívjuk, bolti lefolyótisztítót használunk, pumpával vagy természetes módszerekkel próbálkozunk.

kameras-dugulaselharitas

A dugulás kialakulásához – hacsak nem egy lefolyóba szorult tárgy zárja el a víz útját – hónapokra van szükség. A konyhai mosogatóban az ételmaradékok, a zsíros, olajos lerakódások vezetnek duguláshoz, a fürdőben a hajcsomók, szappanmaradékok felhalmozódása okoz leggyakrabban problémát.

Mielőtt bármi egyebet kipróbálnánk, öntsünk forró vizet a lefolyóba. Lehetőleg minél magasabbról, hogy a víz nagy nyomással érkezhessen a csövekbe. Enyhébb dugulásoknál már ez is meghozhatja a várt eredményt, főleg, ha némi mosogatószert is adunk a vízhez.

dugulaselharito-gep

A vegyszereket körültekintéssel és az utasításokat betartva használjuk, ne feledkezzünk el a szellőztetésről sem. WC. esetében a pumpát is érdemes elővenni, melynek gumiharangját félig kell, hogy ellepje a víz ahhoz, hogy hatékonyan használhassuk. A szódabikarbóna és az ecet keveréke természetes és nagy hatásfokkal működő módszer a mosogató, fürdőkád esetében. Amennyiben nem sikerült házilag elhárítani a dugulást, keresse képzett Budapesti vízvezeték szerelő munkatársainkat.

A duguláselhárító szakemberek ilyen duguláselhárító gépekkel dolgoznak.

Duguláselhárítás és WOMA mosatás Budapesten – 1 órán belül – Garanciával ! Lefolyótisztítás, csatornatisztítás Pest megyében, fix áron a legolcsóbban.

Piszoár duguláselhárítás
Piszoár duguláselhárítás

Duguláselhárítás szolgáltatási területeink Budapesten:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Aquincum, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld, Őrmező, Albertfalva, XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Svábhegy, Pesthidegkút, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár

Duguláselhárítás

Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás, dugulás elhárítás Budapest

Vízvezeték szerelő Budapest területén és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Olcsó vízvezeték szerelés, kedvező árak, garancia a munkára. Csapok, szifonon, WC. tartályok és WC. csészék  cseréje, rövid határidővel. Fagytalanító csapok és visszacsapó szelepek beépítése. Vízvezeték és csatorna rendszerek javítása és cseréje. Duguláselhárítás bontás nélkül – vízvezeték szerelés Budapesten.

5/5 - (6 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma