A vízvezeték szerelő telefonszáma

Befagyott vízvezetékek kiolvasztása

Ha nem vigyáztunk akkor, hosszú hideg teleken befagyhat a vízvezetékünk. Ez általában csak a váratlan és különösen nagy hidegbe szokott előfordulni. Amennyiben szerencsések vagyunk, a fagydugó még nem fejtette ki óriási romboló hatását és nem okozott csőrepedést vagy cső törést. A megfagyó, majd kitáguló víznek óriási romboló ereje van. A szakemberek csak a vízóra aknában lévő csőszakasz kiolvasztásában tudnak segíteni. Amennyiben a talajban vagy az épület szerkezetében fagyott el a vízvezeték nincs megoldás, meg kell várni a hőmérséklet emelkedését. Sajnos a szokatlan hideg telek miatt újra kell gondolni a szabványos csőfektetés mélységét és a csőszigetelési eljárásokat.

Befagyott vízvezetékek kiolvasztása
Befagyott vízvezetékek kiolvasztása

A befagyott vízvezeték jelei:
Akadozva folyik a víz a hálózatból.
Egyáltalán nem folyik a vízcsapból a víz.
Deresedés a szigeteletlen csőhálózat falán.
Fagyás nyomok az elzáró idomoknál.

Igen, van aki így próbálkozik a befagyott csaptelep kiolvasztásával. Kicsit időigényes, de az a lényeg, hogy jó az elképzelés. De viccet félre… ez a megoldás csak akkor fog segíteni, ha a fagyás közvetlen a csaptelepnél alakult ki.

Vízvezeték szerelő Budapesten


A leggyakoribb elfagyási és befagyási területek:

Külső, „hideg falon” vitt vízvezeték.
Huzamosabb ideig fűtetlen lakrész.
Fagyhatár felett lévő vízóra akna.
Fűtetlen pince rész és épület.

Amennyiben a vízvezetéken az elfagyás tünetei tapasztalhatóak de még nem repedt szét ne késlekedjen, kezdje el fűteni a helyiséget, vagy melegíteni a csőszakaszt (amennyiben hozzáférhető helyen van. Specialitásunk: fagytalanító csapok cseréje, csőtörések megszüntetése.

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – Budapest teljes területén és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett munkára.

És itt egy olyan ingatlan látható ahol az extrém hideg igen nagy károkat okozott. Sajnos nem lett téliesítve a vízvezeték rendszer és temperáló fűtés sem lett bekapcsolva.

Szolgáltatási területeink Budapesten:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Aquincum, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület – Lipótváros, VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld, Őrmező, Albertfalva, XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Svábhegy, Pesthidegkút, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár

4.8/5 - (18 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma