A vízvezeték szerelő telefonszáma

Falba építhető WC. tartály szerelése, javítása

Falba épített WC. tartály szerelés,  javítás – beépített WC. szerelés. Geberit rendszerű falba épített WC. tartályok javítása és beépített WC. tartály javítás, szerelése rövid határidővel Budapesten. Vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával, kedvező áron Budapest összes kerületében. Új vízvezeték rendszerek kiépítése épületen belül és kívül. WC. tartály csere és javítás, csaptelep csere, WC. csésze csere. Nyugodtan keresse vízvezeték szerelő szakebereinket, ha a beépített WC. tartály folyik, csepeg, nem működik.

Falba épített WC. tartály
Falba épített WC. tartály

Geberit falba építhető WC. tartály

A videó bemutatja ahogy egy profi vízvezeték szerelő, gyorsan és precízen beépít egy falba épített “Geberit rendszerű” WC. tartályt. (Geberit Duofix)

 

Vízvezeték szerelő Budapest területén és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Olcsó vízvezeték szerelés, kedvező árak, garancia a munkára. Beépített WC. tartály szerelés és javítás, csapok, szifonon, WC. tartályok és WC. csészék javítása és cseréje, rövid határidővel. Fagytalanító csapok és visszacsapó szelepek beépítése. Vízvezeték és csatorna rendszerek javítása és cseréje. Duguláselhárítás bontás nélkül – vízvezeték szerelés Budapesten. Beépített WC.  tartály javítás.

És most jöjjön egy kis segítség a házilagos javításokhoz:
Először is tisztázzuk mik lehetnek a hibajelenségek. Igaz hogy rengeteg fajta falba építhető WC. tartály van forgalomban, de a működési elve szinte mindegyiknek ugyan az. Adott egy WC. tartály egy, töltő szelepet és egy leeresztő szelep. Általában a folyást valamelyik fő egység hibája okozza.

A legtipikusabb meghibásodások a következők lehetnek:
1. töltőszelep nem zár el, ezért túl tölt.
2. leeresztő szelep nem zár megfelelően, ezért elfolyik a víz, így folyamatosan kéri a vizet a töltő szeleptől.
3. mechanikai sérülések (törés, deformálódás, ezért nem zár megfelelően az egység.

Valaki azt hiszi, hogy ez így jó?
Valaki azt hiszi, hogy ez így jó?

Amennyiben házilag szeretnénk megjavítani a beépített WC. tartályunkat a következőket tehetjük:
Szereljük le a vezérlő panelt (egygombos, kétgombos), majd zárjuk el a töltő szelep sarok csapját. Ezután már csak a kézügyességünkön és a meglévő szerszámjainkon múlik, hogy ki tudjuk-e szerelni a töltő szelepet és a leeresztő szelepet. Általában csak a tömítések cseréjére van szükség, de nem minden típushoz kapható felújító tömítés készlet. Ha biztosra akarunk menni, ne javítgassuk, hanem vásároljunk márka azonos új egységet, majd szereljük össze. Ha ügyesek voltunk, hosszú évekig tökéletesen fog újra működni a falba épített WC. tartályunk.

És egy vicces megoldás amivel találkoztunk. Végül is valahogy működésre kellett bírni a beépített WC. tartály mozgató mechanikáját. Valljuk be ügyes!

Vízvezeték szerelő Budapest

Beépített WC. tartály márkák amiket javítunk, szerelünk:
Geberit Duofix falba épített WC. tartály
Grohe Rapid fali WC. tartály
Jika BTSC beépíthető álló WC tartály
Viega Eco Plus falba épített WC. tartály
Alcaplast A101 falba épített WC. tartály
Jika BWSC beépíthető fali WC tartály
Geberit KOMBIFIX Basic beépíthető WC. tartály
Alcaplast A112 falba épített WC. tartály
Schell falba építhető WC. tartály
Alföldi EasyMont falba építhető WC. tartály

Falba épített Geberit WC. tartály szerelése
Falba épített Geberit WC. tartály szerelése

Falba építhető WC. tartály szerelés, javítása Budapesten és Pest megyében. Vízvezeték szerelő szakembereink, nagy tapasztalattal rendelkeznek minden típusú falba szerelt WC. tartály javításában. Vízvezeték szerelő Budapesten  és Pest megyében.

Kiemelt szolgáltatási területeink Pest megye területén:
Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd,Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Mogyoród, Monor, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Telki, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Aszód, Maglód, Isaszeg, Pécel.

A vízvezeték szerelő telefonszáma