A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték szerelő III. kerület

Vízvezeték szerelő Budapest III. kerület – Óbuda
Vízszerelő III. kerület: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Kaszásdűlő, Óbuda, Remetehegy, Római, Táborhegy, Testvérhegy, Újlak , Ürömhegy területén. Csőtörések, beázások megszüntetése. Mosógépek, mosogatógépek szakszerű bekötése Budapest III. kerületében. Csapok, szifonok, WC-tartályok, WC-csészék, mosdók, mosogatók javítása és cseréje Budapest III. kerület.

vizvezetek-szereles-budapest-III-kerulet
Vízvezeték szerelő III. kerület

Komplett vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával, kedvező áron Budapest III. kerület. Új vízvezeték rendszerek kiépítése épületen belül és kívül. Új csatorna és lefolyóhálózatok kiépítése. Duguláselhárítás korszerű gépekkel, tisztán, gyorsan, kedvező áron. Fűtésszerelés Budapest III. kerületében. Fűtésszerelő gyorsszolgálat 3. kerület. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Vízvezeték szerelő szolgáltatásaink – Óbudán.

– mosogató és kézmosó csaptelepek cseréje
– vízvezeték szerelés Budapesten és Pest megyében
– csőrepedés megszüntetése
– csőtörések gyors javítás
– WC. tartály javítás
– szivárgások felderítése
– beázások megszüntetése
– fő elzárók sarok csapok és szelepek cseréje
– WC. tartályok cseréje és WC. csészék cseréje
– vízmelegítők és bojlerek javítása
– kerti csapok és fagytalanítók cseréje javítása
– visszacsapó és bűzzáró szelepek beépítése
– lefolyó csövek cseréje, és nyomó csövek javítása
– duguláselhárítás, Womás csatornamosatás
– csatornatisztítás, magasnyomású csatorna tisztítás
– Vízvezeték hálózatok szerelése az III. kerületben

Ha sürgősségi vízszerelő szolgáltatásra van igénye Budapesten és Pest megyében, munkatársaink a hét minden napján állnak szolgálatára. Amennyiben csőtörés vagy dugulás lép fel számíthat ránk, legyen szó üzletről, irodáról vagy lakásról. Ne várja meg míg a helyzet rosszabbra fordul, hívja csapatunkat most !

Miért válasszon minket:

Vízvezeték szerelő gyors szolgálatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lakossági és közületi vízvezeték hálózatokkal kapcsolatos hibaelhárítás terén. Vízvezeték – csatorna – fűtésszerelés, díjmentes kiszállással, garanciával.Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés hét minden napján Budapest III. kerületében.

Ami tevékenységünket jellemzi:

Korrekt és előre egyeztetett árak
Képzett vízvezeték szerelő szakemberek
Kizárólag minőségi anyagok felhasználása
Víz és energia takarékos berendezések beépítését alkalmazzuk

Vízszerelés szerelés Óbuda – Budapest 3. kerületben

És egy hasznos tanács:
Eldugult vízvezeték esetén nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, a falbontással járó vízvezeték cserére. Mi az alap jelenség: nem folyik vagy csak gyenge nyomással folyik a víz a csapból. Sajnos a nyomóvezetékek kis csőátmérője miatt (3/8″ és 1/2″) – itt a lefolyó tisztító szereket és a duguláselhárító gépeket sem lehet bevetni. De akkor mit tehetünk. Amennyiben be tudjuk szakaszolni az eldugult vízvezeték helyét már előrébb vagyunk.
De nézzük a leggyakoribb okokat:
– a vízcsapra szerelt levegő dúsító eldugult vagy elvízkövesedett, érdemes ezt az olcsó alkatrészt újra cserélni (tisztítás, csere)
– a mosogató, mosdó, mosógép, mosogatógép, bojler, WC.tartály sarokszelepe meghibásodott vagy eldugult a szűrője (tisztítás, csere)
– idegen anyag a vízvezetékben – általában könyököknél, idomoknál elzáróknál akad meg (ezek általában még kivitelezéskor kerülnek bele – tömítések, forrasztások maradéka, malter darabok)

Vízszerelő szolgáltatásaink Budapesti és Pest megyei lakos részére.

Fagytalanító csap szerelés, falba épített WC. tartály szerelés és javítás. WC. csésze csere, és beépítés. Régi eternit csövek cseréje. Sarok szelep, sarok csap és flexibilis cső cseréje. Darálós WC. telepítése, beszerelése garanciával. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel. A Pest megyében is végzünk vízszerelést.

A vízvezeték szerelő telefonszáma