A vízvezeték szerelő telefonszáma

Sarokszelep felszerelése, sarokcsap csere

Sarokszelep felszerelése, sarokcsap csere. A sarokszelep elengedhetetlen tartozéka minden vízfogyasztó eszköznek. Biztonsági funkciót tölt be és ennek folytán válik nélkülözhetetlenné úgy a mosogatóban, mint a WC. tartálynál, mosógépnél, mosdónál vagy mosogatógépnél. Lényege, hogy meghibásodás esetén szükségtelenné teszi a főelzáró csap elzárását, hiszen önmagában alkalmas az adott eszköz vízellátásának megszüntetésre. Élettartama viszonylag magas, hosszú éveken át használhatjuk teljes nyugalomban. Azonban, mivel nagyon ritkán kerül használatba, zárása idővel meggyengülhet. Ilyenkor cserélni kell.

Vízvezeték szerelő fürdőszobában dolgozik

A sarokszelep akár a vízfogyasztást is csökkentheti. Ha jó minőségű, kitűnően tudja szabályozni a meleg és a hideg víz átfolyási mennyiségét, azaz rezsicsökkentő tényezőként sem utolsó. Létezik szűrővel ellátott modell és szűrő nélküli is. A szűrős kivitelnél a benne található szűrők pedig segítenek megóvni a vízfogyasztó eszközt a vízkő és szennyeződések káros hatásaitól. Ezek után nem is kérdéses, hogy érdemes-e felszerelni a háztartásokban. Nem csak felszerelni, de rendszeresen ellenőrizni is érdemes, mert ha nyitása vagy zárása már nehézkes vagy akadályokba ütközik, nagy károkat tud okozni.

Kombinált sarokszelep

A sarokszelep cseréjét nehezíti, hogy több változata is létezik, egy laikus pedig ránézésre nem fogja tudni beazonosítani, hogy éppen milyenre lesz szüksége. Golyós, tekerős, kombi, illetve mosógépcsapra illeszthető, valamint méret szerint is többféle típussal találkozhatunk. A házilagos csere más veszélyt is rejteget magában, ugyanis a sarokszelepet nem nehéz beletörni a falba, de a mosdót, a szifont is könnyen megsérthetjük a munka során.

Schell sarokszelep

A sarokszelep cseréjéhez zárjuk el a főcsapot, lazítsuk meg, majd távolítsuk el a régi sarokszelepet. Ha felszereltük az újat, ne feledkezzünk meg a nyomáspróbáról, amikor még időben kiderülhet, ha valami hibát vétettünk. Ha a sarokszelep megfelelően zárható és nyitható, munkánkat jól végeztük el. Fontos: amennyiben szűrővel ellátott típust vásároltunk, akkor ezek szűrőbetétjét, legalább két évente érdemes kitisztíttatni, vagy ha érzékeljük a víznyomás csökkenését. Sarokszelepek, gömbcsapok, elzárók szakszerű cseréje Budapesten és Pest megyében.

Megbízható vízvezeték szerelő

Megbízható vízvezeték szerelő Budapesten

Szolgáltatási területeink Budapesten :
I. kerület, II. kerület, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület, XXIII. kerület – Soroksár

Egyéb vízvezeték szerelő szolgáltatásaink:

Átfolyós vízmelegítő cseréje
Csatorna visszacsapó szelep beépítése
Dugulás elhárítás lakásban és udvaron
Fagycsap csere Budapest
Falba épített WC. tartály javítás
Gömbcsap szerelés és csere
Kerti csapok javítása Budapest
Komplett lefolyórendszer csere
Komplett nyomóvezeték csere
Lefolyó csövek szerelése és cseréje
Mosdókagyló csere Budapest
Mosogató csaptelep csere
Mosogatógép bekötés
Mosógép bekötés Budapest
Piszoárok beépítése Budapest
Sarokcsap, sarokszelep csere
Szennyvíz csatorna javítás
Szennyvízszivattyúzás pincéből, garázsból
Szifonok javítása és cseréje
WC. csészék szakszerű cseréje
WC. tartály javítás és csere Budapest

4.3/5 - (24 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma