A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték szerelés panel lakásban

Vízvezeték szerelés panel lakásokban
A panel lakások sok kreatív lehetőséget tartogatnak felújítás, átalakítás szempontjából. De annyi biztos, nem tartoznak a vízvezeték szerelő szakemberek kedvenc munkái közé. Mégpedig azért nem, mert a panel lakások kialakítása több évtizeddel ezelőtti technológiai szintet mutat, amivel még egy tapasztalt szakembernek sem könnyű megbirkóznia. Másrészt a helyhiány sem játszik a vízszerelők kezére.

Modern csaptelep és épített mosdó
Modern csaptelep és épített mosdó

A vízvezeték szerelés a panel lakásban akkor nyeri el igazi értelmét, ha az átalakítások teljes korszerűsítés keretében mennek végbe. Ez magában foglalja a konyhai és fürdőszobai vízcsövek cseréjét, melyek koruknál fogva mindenképp megérettek a cserére, ha a panel lakás építése óta ez még nem történt meg. Az új vízvezeték rendszer kiépítése nagy munka a szakemberek és nagy költség a tulajdonosok számára. A fürdőszobában a burkolatok, szaniterek és szerelvények teljes lebontásával jár.

Ilyen szép fürdőszobát is lehet varázsolni panel lakásba
Ilyen szép fürdőszobát is lehet varázsolni panel lakásba

Mivel a panel lakások fürdőkádas kivitelben készültek, a zuhanyzó kialakításához külön előtétfal építése szükséges (vagy emelt homlokfalas kivitel), amiben el lehet vezetni az új vízvezeték és lefolyó csöveket. Mivel a panel fürdőszobák nem alkalmasak falba rejtett csövezésre, a falakon kívül kell elhelyezni, majd praktikus megoldásokkal takarni a csöveket. Valamint a fürdőszobai fűtési rendszer áthelyezése is feladat lehet egy nem szabványos kád vagy zuhany tálca beépítésénél.

Vízvezeték szerelés Budapesten

A ma már korszerűnek nem mondható kialakítású WC.-t is esztétikussá lehet varázsolni. A tartály elhelyezhető az eredeti magasságban, de helyezhető a WC.-csésze mögé is. A panel lakások konyhájában eredetileg csak a mosogatóhoz van vízkiállás kialakítva. Ha a tulajdonos úgy dönt, hogy mosogatógéppel szeretné felszerelni a konyhát, vagy a mosógépet költöztetné át a fürdőszobából, hogy ott több helyet nyerjen, ehhez új kiállásokat kell létrehozni. összefoglalva: a tökéletes megoldás a teljes ivóvíz csőhálózat és lefolyórendszer cseréje. A WC. helyiségben lévő szerelőfal mögött találhatóak a felszálló nyomóvezetékek és lefolyó strang vezetékek. Lakáson belül eddig a pontig tudjuk kicseréli a vezetékeket. Új szerelésnél a fürdőben és a konyhában is érdemes minőségi sarokszelepek és kombinált szelepek beépítése, készülve az esetlegesen megérkező új gépek (mosogatógép, mosógép) fogadására.

A WC. mögötti szerelőfal - lefolyó és nyomó vezetékekkel
A WC. mögötti szerelőfal – lefolyó és nyomó vezetékekkel

WC. tartály szerelés és javítás
Geberit, Jika, Laufenit, Alcaplast, Grohe, Aqualine, Roca, Schell, Alföldi, Dömötör, Duravit, Ravak, Gáal, Viega, Cersanit, Laguna, Kolo, Jika, LIV, Duravit, Sapho WC. tartályok javítása és szerelése rövid határidővel.

Vízszerelő szolgáltatások Budapesten és Pest megyében:
WC. csésze cseréje és beszerelése, sarokszelepek és elzárók cseréje, csöpögő csapok javítása és cseréje, mosogató és mosdó szifonok beszerelése, beépített WC. tartályok és falon kívüli WC. tartályok szerelés, javítása és cseréje, beszerzéssel. Fürdőszobai mosdó csaptelep bekötése, szerelése, mosogató csaptelep bekötése, kerti és fagytalanító csapok cseréje, ásással, földmunkával, korszerű és minőségi vízvezeték anyagok beépítésével – Budapesten.

4.1/5 - (22 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma