A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték szerelés árak

Tisztelt Látogató, a feltüntetett nettó árak a vízvezeték szereléssel kapcsolatos munkadíjakat tartalmazzák. Igény esetén gondoskodunk a szükséges szerelvények és alkatrészek beszerzéséről is. Nagyon fontos: nem számolunk fel több ezer forintos kiszállási díjat. A vízvezeték szerelés pontos munkadíja csak a konkrét probléma megismerése után derül ki. Ezért kérjük részletesen tárja fel munkatársunknak a feladat jellegét.

Vízvezeték szerelés árak Budapest területén

A feltüntetett vízvezeték szerelés árak hétköznapi munkavégzésre vonatkoznak (8-00 és 18.00 között), valamint nem tartalmazzák a parkolás költségeit és a beépített anyagok árát. A tájékoztató jellegű árak pontosításához a telefonos kapcsolatfelvétel feltétlenül szükséges, hogy részletesen meg tudjuk beszélni a munka pontos jellegét.

Vízvezeték szerelés árak

Szolgáltatás megnevezéseMunkadíj
Csaptelep csere13.000 Ft. -tól
Kombinált mosógép szelep csere13.000 Ft. -tól
Mosogató szifon csere12.000 Ft. -tól
Mosdó szifon csere12.000 Ft. -tól
Sarokszelep csere13.000 Ft. -tól
Mosógép bekötés13.000 Ft. -tól
Mosogatógép bekötés13.000 Ft. -tól
WC. tartály javítás13.000 Ft. -tól
Beépített WC. tartály javítás15.000 Ft. -tól
Fali elzáró csere15.000 Ft. -tól
WC. csésze csere18.000 Ft. -tól
Kerti csap csere15.000 Ft. -tól
Fagycsap csere – földmunkával25.000 Ft. -tól
Csőtörés megszüntetése25.000 Ft. -tól

A vízvezeték szerelés szolgáltatás árai nem tartalmazzák az anyagköltséget és a kiszállási díjat. Áraink nettó árak. A feltüntetett vízvezeték szerelés árak hétköznapi munkavégzésre vonatkoznak (8-00 és 18.00 között). A tájékoztató jellegű árak pontosításához a telefonos kapcsolatfelvétel feltétlenül szükséges, hogy részletesen meg tudjuk beszélni a munka pontos jellegét.

Mennyibe kerül a vízvezeték szerelés?

Tisztelt Látogató, sokféle bonyolultságú és munka igényű vízvezeték szerelési feladat létezik, ezért a vízvezeték szerelés árak tájékoztató jellegűek. Kérjük, a telefonos egyeztetés folyamán körültekintően ismertesse az elvégzendő feladatot, hogy a szakember pontosan meg tudja határozni az aktuális szerelési árat.

Ami munkánkat jellemzi:
– felkészült Budapesti szakemberek
– pontos megjelenés
– tiszta munkavégzés
– megbízhatóság
– garancia vállalás minden elvégzett munkára

Vízvezeték szerelés - olcsó árak - garancia

Minden fajta kialakítású és márkájú mosogató csaptelep és mosdó csaptelep cseréje és beépítése, garanciával Budapesten és Pest megyében. Zuhanytálca és zuhanykabin cseréje és beszerelése rövid határidővel. Falra szerelt és hagyományos, talpas WC. csésze beépítése és cseréje. WC. tartály javítás és beszerelés, hagyományos és falba épített típusoknál is. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek cseréje és szifonok cseréje. Vízvezeték hálózatok felújítása és új rendszerek kiépítése a legkorszerűbb, műanyag vagy ötrétegű csövekkel.

Szolgáltatási területeink Budapesten:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Aquincum, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld, Őrmező, Albertfalva, XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Svábhegy, Pesthidegkút, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár

Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye:
Fagytalanító csapok beszerelése, falba épített WC. tartályok szerelés és javítás. WC. csésze csere, és beépítés. Régi eternit csövek és vízvezeték rendszerek cseréje. Sarok szelepek, sarok csapok és flexibilis csövek cseréje. Darálós WC. telepítése, beszerelése, garanciával. Mosogató és mosdó csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel. Mindenféle konyhai és fürdőszobai szifon cseréje. A vízszerelő szolgáltatásokat korrekt árakon vállaljuk.

  • mosogató csaptelep bekötése
  • régi vízvezeték cseréje
  • WC. tartály javítás
  • mosdó csaptelep beszerelése
  • falba építhető WC. tartály szerelése
  • csatorna javítás

Kiemelt Pest megyei települések ahol vízvezeték szerelést és duguláselhárítást vállalunk:
Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Cegléd, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Ócsa, Örkény, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szob, Sződ, Tápiószele, Tököl, Törökbálint, Tura, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Tippek és tanácsok, hogyan szüntessük meg otthonunkban a dugulást házilag.

Vízvezeték szerelő, duguláselhárító, fűtésszerelő szolgáltatások – Budapest minden kerületében és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett munkára.

A legnépszerűbb bejegyzések:

Vízvezeték szerelési árak
A WC. csésze beszerelése
Geberit rendszerű WC. tartály szerelése
Fagytalanító csap cseréje
Zuhanykabin beszerelése
Mosogató csaptelep beszerelése
WC. tartály javítás
Megbízható vízvezeték szerelő Budapesten

A vízvezeték szerelő telefonszáma