A vízvezeték szerelő telefonszáma

A WC. csésze beszerelése

A WC. csésze beszerelése
A WC. csészét sajnos nem csak akkor kell cserélni, ha újra, szebbre vágyunk, hanem akkor is, amikor a csésze bereped, elvízkövesedik, netán el is törik. Gyakori, hogy a dugulások elhárításakor következik be a WC. csésze sérülése, a mélyebb repedések mindenképp indokolttá teszik a cserét.

Célszerű a korábbival megegyező típusú WC. csészét választani, így sokkal egyszerűbb lesz annak beszerelése. Azonban gondoljuk át milyen öblítésű típust vásárolunk, mély öblítésest vagy lapos öblítésest. Az álló wc-k az aljzatra kerülnek, két nagy csavarral és a csésze kifolyójára felhúzott ültetőgumival rögzítjük őket. Kössük össze a wc lefolyóját a lefolyócsővel, majd jelöljük ki a csempén a furatok helyét. Ha a korábbi WC. csésze helyére illesztjük az újat, könnyű dolgunk van, csak a már meglévő lyukakba kell behelyezni a csavarokat.

Vízvezeték szerelés Budapesten

Mivel a porcelán minden szempontból nagyon kényes, bánjunk vele óvatosan. A csavarok alá műanyag alátéteket helyezzünk, ezzel is meg tudjuk óvni a porcelánt, illetve az alatta lévő csempét is a sérüléstől. A végleges rögzítés előtt érdemes szaniter sziloplasztot, vagy fugázót használni, amivel szépen elfedhetjük a csempe vagy aljzat esetleges egyenetlenségeit.

A falra szerelhető WC. csészék szerelése ugyanúgy történik, mint az aljzaton álló verzióknál, azzal a különbséggel, hogy ezeket a falra rögzítjük. A legfontosabb arra figyelni, hogy a falfelület tökéletesen egyenletes legyen. Gipszkarton falra is rögzíthetők a falra szerelhető W. csészék, de ebben az esetben a gipszkartont meg kell erősíteni, hogy elbírja a csésze súlyát. Ehhez tökéletes megoldás egy tartószerkezet készítése, azonban ezt a feladat, bízzuk vízvezeték szerelő szakemberre, aki megfelelően méretezi az egységet.

És egy érdekes videó a fali WC. beszereléséről:

WC. csészék szakszerű beépítése és cseréje – Budapest teljes területén és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett munkára.

Szolgáltatási területeink Budapesten:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Aquincum, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület – Lipótváros, VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld, Őrmező, Albertfalva, XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Svábhegy, Pesthidegkút, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár

Vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával, kedvező áron Budapest összes kerületében. Új vízvezeték rendszerek kiépítése épületen belül és kívül. WC. tartály csere, csaptelep csere, WC. csésze csere. Kiemelt területeink : Budapest 1. 6. 8. 10. 12. kerületei.

Vízvezeték szerelő Budapest területén és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Olcsó vízvezeték szerelés, kedvező árak, garancia a munkára. Csapok, szifonon, WC. tartályok és WC. csészék javítása és cseréje, rövid határidővel. Fagytalanító csapok és visszacsapó szelepek beépítése. Vízvezeték és csatorna rendszerek javítása és cseréje. Duguláselhárítás bontás nélkül – vízvezeték szerelés Budapesten.

Egyéb érdekes cikkeket olvashat még itt is :
Bűz a csatornában
Technológiák

A WC. csésze beszerelése
4.9 (98%) 10 votes

A vízvezeték szerelő telefonszáma