A vízvezeték szerelő telefonszáma

A WC. csésze beszerelése Budapest

A WC. csésze beszerelése
A WC. csészét sajnos nem csak akkor kell cserélni, ha újra, szebbre vágyunk, hanem akkor is, amikor a csésze bereped, elvízkövesedik, netán el is törik. Gyakori, hogy a dugulások elhárításakor következik be a WC. csésze sérülése, a mélyebb repedések mindenképp indokolttá teszik a cserét. A WC. csésze cseréje szakembert igénylő feladat.

Modern WC. csészék
Modern WC. csészék

Célszerű a korábbival megegyező típusú WC. csészét választani, így sokkal egyszerűbb lesz annak beszerelése. Azonban gondoljuk át milyen öblítésű típust vásárolunk, mély öblítésest vagy lapos öblítésest. Az álló wc-k az aljzatra kerülnek, két nagy csavarral és a csésze kifolyójára felhúzott ültetőgumival rögzítjük őket. Kössük össze a wc lefolyóját a lefolyócsővel, majd jelöljük ki a csempén a furatok helyét. Ha a korábbi WC. csésze helyére illesztjük az újat, könnyű dolgunk van, csak a már meglévő lyukakba kell behelyezni a csavarokat.

Vízvezeték szerelés Budapesten

Mivel a porcelán minden szempontból nagyon kényes, bánjunk vele óvatosan. A csavarok alá műanyag alátéteket helyezzünk, ezzel is meg tudjuk óvni a porcelánt, illetve az alatta lévő csempét is a sérüléstől. A végleges rögzítés előtt érdemes szaniter sziloplasztot, vagy fugázót használni, amivel szépen elfedhetjük a csempe vagy aljzat esetleges egyenetlenségeit.

Hátsó kifolyású WC. csésze
Hátsó kifolyású WC. csésze

A falra szerelhető WC. csésze cseréje ugyanúgy történik, mint az aljzaton álló verzióknál, azzal a különbséggel, hogy ezeket a falra rögzítjük. A legfontosabb arra figyelni, hogy a falfelület tökéletesen egyenletes legyen. Gipszkarton falra is rögzíthetők a falra szerelhető W. csészék, de ebben az esetben a gipszkartont meg kell erősíteni, hogy elbírja a csésze súlyát. Ehhez tökéletes megoldás egy tartószerkezet készítése, azonban ezt a feladat, bízzuk vízvezeték szerelő szakemberre, aki megfelelően méretezi az egységet.

És egy érdekes videó a fali WC. beszereléséről:

WC. csészék szakszerű beépítése és cseréje – Budapest teljes területén és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett munkára.
Grohe falba építhető WC.
Grohe falba építhető WC.

Szolgáltatási területeink Budapesten:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Aquincum, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület – Lipótváros, VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld, Őrmező, Albertfalva, XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Svábhegy, Pesthidegkút, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár

WC. tartály szerelés és javítás
Geberit, Jika, Laufenit, Alcaplast, Grohe, Aqualine, Roca, Schell, Alföldi, Dömötör, Duravit, Ravak, Gáal, Viega, Cersanit, Laguna, Kolo, Jika, LIV, Duravit, Sapho WC. tartályok javítása és szerelése rövid határidővel.

Vízvezeték és lefolyó vezetékek cseréje garanciával, kedvező áron Budapest összes kerületében. Új vízvezeték rendszerek kiépítése épületen belül és kívül. WC. tartály csere, csaptelep csere, WC. csésze csere. Kiemelt területeink : Budapest 1. 6. 8. 10. 12. kerületei.

Vízvezeték szerelő Budapest területén és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Olcsó vízvezeték szerelés, kedvező árak, garancia a munkára. Csapok, szifonon, WC. tartályok és WC. csészék javítása és cseréje, rövid határidővel. Fagytalanító csapok és visszacsapó szelepek beépítése. Vízvezeték és csatorna rendszerek javítása és cseréje. Duguláselhárítás bontás nélkül – vízvezeték szerelés Budapesten.

Egyéb érdekes cikkeket olvashat még itt is :
Bűz a csatornában
Technológiák

4.8/5 - (24 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma