A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték elfagyása és a fagyhatár

A fagykár nem válogat, teljesen mindegy, hogy a földbe vagy falba réz, ólom, acél vagy műanyag vízvezeték cső lett beépítve. A hosszú hideg tél beállta előtt már gondoskodnunk kellett a fagy veszélyes helyeken lévő vízvezetékek leürítéséről vagy a helyiség fűtéséről.

Vízvezeték elfagyása és a fagyhatár
Vízvezeték elfagyása és a fagyhatár

A népi babona szerint – „ha jól betakarjuk a akkor nem fagy el” – nem igaz – csak idő kérdése és el fog fagyni. kerti csapoknál kötelező a fagytalanító („leeresztő”) csap beépítése vagy a csapnál vagy az aknában. Pincékben, mellék helyiségekben, lakatlan ingatlanokban pedig gondoskodni a temperáló hőmérsékletről (5 fok). A föld alatt húzódó ivóvíz és csatorna vezetékek minimális fektetési mélysége 0.9 méter. Ha ennél mélyebben van az csak jó, mivel a talajterhelést és a fagy is kevésbé tehet kárt a vezetékben. Sajnos a szokatlan hidegek telek, amik lecsaptak Magyarországra,  rávilágítottak, hogy javasolt még mélyebbre fektetni a vízvezeték és lefolyó csöveket, de sajnos az utcai beállások magassága ezt sok helyen nem engedi meg.  Azonban vannak dolgok, amit mi is megtehetünk: zárjuk el a fagycsapokat, szigeteljük le az akna fedelet, temperáljuk a fűtetlen helyiségeket is.

muanyag-vizvezetek-nyomocso-fagyhatar-ala-beepitve

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – Budapest teljes területén és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett munkára.

Budapesti vízszerelő  szolgáltatások:

Vízvezeték szerelő szolgáltatásokkal állunk minden tisztelt Budapesti és Pest megyei lakos rendelkezésére. Fagytalanító csap szerelés, falba épített WC. tartály szerelés és javítás. WC. csésze csere, és beépítés. Régi eternit csövek cseréje. Sarok szelep, sarok csap és flexibilis cső cseréje. Darálós WC. telepítése, beszerelése garanciával. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel.

 

– Grohe WC. tartály javítása
– Geberit WC. tartály javítása
– Laguna WC. tartály javítása
– Dömötör WC. tartály javítása

Vízvezeték szerelés és fagytalanító csapok cseréje  Budapesten:
I. kerület – Vár,  II. kerület,  III. kerület – Óbuda,  IV. kerület – Újpest,  V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel,  XXII. kerület – Budafok,  XXIII. kerület – Soroksár

Tippek és tanácsok, hogyan szüntessük meg a dugulást házilag

Kiemelt szolgáltatási területein –  Pest megyében:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród,   Ócsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz,  Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Törökbálint,  Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház,  Zsámbék.

Vízvezeték szerelő Budapest

4.6/5 - (27 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma