A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték szerelési anyagok

Vízvezeték szerelési anyagok
Tisztelt Látogató, most egy rendkívül érdekes témát fogunk körbejárni. Általában a vízvezeték szerelésről és a különféle munkafázisokról olvashatott weboldalunkon, most azonban essen egy pár szó a beépített anyagokról. Az ugye az egyértelmű, hogy mi csak szaküzletekben vásárolt új alapanyagokat (alkatrészeket, szerelvényeket) építünk be, így tudunk garanciát vállalni a szerelési munkára.

Szerviz autóinkban és telephelyünkön szinte minden szerelvény és alkatrész megtalálható amire egy vízvezeték szerelőnek szüksége lehet egy átlagos otthon vízvezeték szerelési munkálatai közepette. Azonban egyre több olyan speciális igény merül fel egy-egy különleges kis szériás, esetleg külföldön vásárolt csaptelep, WC. tartály javítása közben, amit igen nehéz gyorsan megoldani.

Kijelenthetjük, hogy az esetek többségében azonnal tudunk alkatrész vagy szerelvényt biztosítani. Azon ritka esettekben, amikor az adott berendezéshez nincs gyári alkatrész az országban, akkor is megpróbálunk segíteni. Szerencsére az internet segítségével, már külföldön is tudunk nézelődni, rendelni és vásárolni. Sajnos ilyenkor hosszabb szállítási idővel kell kalkulálni. Felkészült szakembereink már a telefonos beszélgetés alkalmával el tudják dönteni, hogy mennyibe fog kerülni a beépítendő szerelvény és hogy, mikorra tudják beszerezni.

Milyen szerelvények cseréjével foglalkozunk Budapest és Pest megye területén? Mosogató, kézmosó, mosdó csaptelep beszerelése. Minden típusú WC. csésze beszerelése. Mosogatógép szakszerű bekötése. Falba épített és falon kívüli WC. tartály szerelés és javítás. Mosógép bekötése garanciával. Kerti és aknában lévő fagytalanító csapok és főelzárók cseréje. Alumínium és acél radiátorok cseréje.

Korszerű ötrétegű vízvezetékcsövek szerelvényei.

5/5 - (4 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma