A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték excenter

Vízvezeték excenter

Leggyakrabban a fürdőszobában találkozhatunk: a kád csaptelepnél a excenterrel vagy a zuhany csaptelep bekötésénél az excenterrel. A másik típus a műanyagból készült WC csésze bekötő excenterrel. A vízvezeték excenter, a csaptelep beömlők hollandere és a fali kiállás közötti (eltérés) távolság kompenzálásának elengedhetetlen alkatrésze.

Vízvezeték excenter
Vízvezeték excenter

Több méretben is kapható, a csempe vastagság függvényében. Ez a korrigáló alkatrész sárgarézből készül és horgannyal vagy krómmal van bevonva. A kötés menetének eltakarására, krómozott vagy festett fali korongot alkalmaznak.

A WC. csésze excenter a lefolyó cső bekötés és a WC. csésze kiömlő csövének tengely irányú eltérésének kompenzálására lett kifejlesztve. Létezik sima, és nyújtható flexibilis típus. Sajnos a flexibilis típus, hajlamos az eldugulásra a belső bordák miatt.

Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében.

Vízvezeték szerelés  –  Budapesten:
I. kerület – Vár,  II. kerület,  III. kerület – Óbuda,  IV. kerület – Újpest,  V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel,  XXII. kerület – Budafok,  XXIII. kerület – Soroksár

Vízvezeték szerelő Budapest

Kiemelt szolgáltatási területein –  Pest megyében:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród,  Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz,  Szentendre,  Sződ, Törökbálint,  Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház,  Zsámbék.

5/5 - (3 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma