A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték dugulás

Szerencsére csak a legritkábban fordul elő. A vízvezeték csőhálózat eldugulása és szűkülete már az első nyomáspróbák alkalmával ki szokott derülni. Legfőbb oka a kivitelező részéről történt hiba. Úgy mint: szerelési segédanyagok, ragasztók, tömítések, idegen tárgyak a csőhálózatban.

Vízvezeték dugulás
Vízvezeték dugulás

Amennyiben menet közben (sok év használat) után lépne fel a dugulás a csőhálózatban akkor első sorban a vízcsapok szűrőjét, a sarokszelepek szűrőjét és az elzáró szerelvényeket érdemes ellenőrizni. A WC. tartály is hajlamos az eldugulásra, ilyenkor a töltőszelep apró furata, szokott eldugulni a vízkőtől és a hálózatban lévő szennyeződéstől.

Amennyiben a szerelvényekben és elzáró idomokban nincs szennyeződés, akkor sajnos nagyobb a baj, mert valóban a csőhálózatban alakult ki a dugulás. Ilyenkor meg lehet még próbálni specialistát felkeresni aki a csőhálózat átmosását megpróbálhatja, hátha távozik a megakadt szennyeződés. Tapasztalatból, azt mondjuk, már az is nagy dolog, ha lokalizálni lehet a dugulás helyét, ilyenkor csak kisebb területet szükséges feltárni.

Vízvezeték szerelő – duguláselhárító, fűtésszerelő szolgáltatások – Budapest minden kerületében és Pest megyében – olcsó árak,  gyors megérkezés,  garancia vállalás az elvégzett munkára.

Vízvezeték szerelés  –  Budapesten:
I. kerület – Vár,  II. kerület,  III. kerület – Óbuda,  IV. kerület – Újpest,  V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel,  XXII. kerület – Budafok,  XXIII. kerület – Soroksár

Kiemelt szolgáltatási területein –  Pest megyében:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród,   Ócsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz,  Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Törökbálint,  Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház,  Zsámbék.

4.7/5 - (13 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma