A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték csövek élettartama

modern-vizvezetek-csoA vízvezeték csövek anyagválasztéka az ipar fejlődésével együtt egyre változatosabb lett. A legfőbb szempontok napjainkra a korrózió állóság, az olcsóság, a könnyű szerelhetőség és a mérgező anyag mentesség. A XX. század elején szinte egyeduralkodó ólomcsöveket az 50-es 60-as évektől az acélcsövek váltották fel. Még napjainkban is vannak házak ahol ezek a fél évszázados acél vezetékek vannak beépítve. Már fejlődésnek mondható a horganyzott acélcsövek megjelenés a 70-es évektől.

Rozsdás, lerakodásokkal teli vízvezeték.
Rozsdás, lerakodásokkal teli vízvezeték.

A 2000 években kezdte hódító útját a rézcső a vízvezetékek és fűtésszerelésben. Majd ezután jelentek meg a műanyag csövek és a több rétegű kompozit csövek. Sajnos a modern vízvezetékek pontos élettartamát  még nem tudhatunk,  csak várható élettartamokról beszélhetünk, mivel olyan új anyagokról van szó,  amik csak  manapság lettek beépítve.

Vízvezeték csövek és azok várható élettartama:
Lágy rézcső – 60 év várható élettartam
Kemény rézcső – 100 év várható élettartam
Többrétegű cső – 40-50  év várható élettartam
KPE cső (Polietilén) – 40-100 év várható élettartam

60 éves vízvezeték rendszer részleges cseréje.
60 éves vízvezeték rendszer részleges cseréje.

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – Budapest teljes területén és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett  munkára.

Tágulási tartály cseréje
Tágulási tartály cseréje

Vízvezeték szerelés  –  Budapesten:
I. kerület – Vár,  II. kerület,  III. kerület – Óbuda,  IV. kerület – Újpest,  V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel,  XXII. kerület – Budafok,  XXIII. kerület – Soroksár

Kiemelt szolgáltatási területein –  Pest megyében:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród,   Ócsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz,  Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Törökbálint,  Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház,  Zsámbék.

Kiemelt Pest megyei települések ahol vízvezeték szerelést vállalunk:

Vízvezeték csövek élettartama
5 (100%) 3 votes

A vízvezeték szerelő telefonszáma