A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték csövek élettartama

A vízvezeték csövek anyagválasztéka az ipar fejlődésével együtt egyre változatosabb lett. A legfőbb szempontok napjainkra a korrózió állóság, az olcsóság, a könnyű szerelhetőség és a mérgező anyag mentesség. A XX. század elején szinte egyeduralkodó ólomcsöveket az 50-es 60-as évektől az acélcsövek váltották fel. Még napjainkban is vannak házak ahol ezek a fél évszázados acél vezetékek vannak beépítve. Már fejlődésnek mondható a horganyzott acélcsövek megjelenés a 70-es évektől.

KPE vízvezeték cső
KPE vízvezeték cső

A 2000 években kezdte hódító útját a rézcső a vízvezetékek és fűtésszerelésben. Majd ezután jelentek meg a műanyag csövek és a több rétegű kompozit csövek. Sajnos a modern vízvezetékek pontos élettartamát  még nem tudhatunk,  csak várható élettartamokról beszélhetünk, mivel olyan új anyagokról van szó,  amik csak  manapság lettek beépítve.

Rozsdás, lerakodásokkal teli vízvezeték.
Rozsdás, lerakodásokkal teli vízvezeték.

Vízvezeték csövek és azok várható élettartama:
Lágy rézcső – 60 év várható élettartam
Kemény rézcső – 100 év várható élettartam
Többrétegű cső – 40-50  év várható élettartam
KPE cső (Polietilén) – 40-100 év várható élettartam

60 éves vízvezeték rendszer részleges cseréje.
60 éves vízvezeték rendszer részleges cseréje.

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – Budapest teljes területén és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett  munkára. Vízszerelő szolgáltatások Budapesten.

Tágulási tartály cseréje
Tágulási tartály cseréje

Vízvezeték szerelés  –  Budapesten:
I. kerület – Vár,  II. kerület,  III. kerület – Óbuda,  IV. kerület – Újpest,  V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel,  XXII. kerület – Budafok,  XXIII. kerület – Soroksár

Vízvezeték szerelés Budapesten

Kiemelt vízszerelő szolgáltatási területein –  Pest megyében:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród,   Ócsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz,  Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Törökbálint,  Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház,  Zsámbék.

Régi csatornacsövek cseréje
Régi csatornacsövek cseréje
Vízvezeték hálózat felújítás
Vízvezeték hálózat felújítás
Elöregedett csatorna csövek
Elöregedett csatorna csövek
Új csatornahálózat kiépítése
Új csatornahálózat kiépítése

Kiemelt Pest megyei települések ahol vízvezeték szerelést vállalunk:

5/5 - (6 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma