A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vegyük szemügyre a konvektorokat !

GázkonvektorVegyük szemügyre a konvektorokat !
Ha Ön minden tanács ellenére, amit manapság a “szakemberek” harsognak, mégis csak a jó öreg konvektor mellett dönt, nem árt egy kis információgyűjtés. Például arról, hogy érdemes-e hinni a konvektorral kapcsolatos negatív híreszteléseknek, hogy milyen típusok közül lehet válogatni vagy hogy milyen meghibásodás fordulhat elő ennél a típusú fűtőtestnél.

A gázkonvektor reneszánszát az elmúlt évtizedekben élte, pedig napjainkban is megfelel az elvárásoknak, ideális fűtési mód a kisebb alapterületű helyiségekben. Egyszerű szerkezet, melynek beépítése sem bonyolult és üzemeltetési költségei is gyakran alacsonyabbak, mint a radiátoros központi fűtésnek. Hatásfoka elérheti, egyes változatoknál meg is haladhatja a 90%-ot.

A parapetes konvektorok korszerűbbek és hatékonyabbak, de a kéményes konvektoroktól sincs miért félni, az új típusokba már be van építve biztonsági berendezés, ami megakadályozza, hogy az égéstermék visszajusson a helyiségbe. Ezzel az okos kis szerkezettel egyébként a régi kéményes konvektorainkat is felszerelhetjük és ezt érdemes is megtenni!

A konvektorokat készülhetnek lemezből és öntöttvasból. Az öntöttvas konvektorral jobb vásárt csinálunk, egy egész generációt képes kiszolgálni, emellett nem kínozza a lakókat a hőtágulás közben jelentkező kattogó, pattogó hanggal, mint a lemezből készült társai.

Hibalehetőség egy konvektornál nem sok van, általában a termosztát okoz problémát, de ha ez tönkre is menne, manuálisan is tudjuk szabályozni a készüléket. Ha a konvektort nem sikerül bekapcsolni, mert nincs szikra, akkor a szikráztató vezetékkel lehet gond, ha van szikra és ennek ellenére sem tudjuk működésre bírni, dugulás állhat a háttérben. Ilyenkor szokott előkerülni a gyufa és a kísérletezés, de célszerűbb szakember segítségét kérni a művelethez.

Azonos típusú, és teljesítményű gázkonvektor cseréjénél nincs szükség szakhatósági engedélyre, azonban bármilyen gépészeti  átalakításra van szükség a gázhálózaton vagy a füstelvezetőn engedélyekre lesz szükségünk.

Vízvezeték szerelés – gyors szolgálati  hiba elhárítások Budapest összes kerületében és Pest megyében – vízvezeték szerelés olcsó árakkal, gyors megérkezéssel,  garancia vállalás minden elvégzett munkára. Mosogató és mosdó kagyló beépítés, csaptelepek és elzárók cseréje, szifonok cseréje, WC. csésze és WC. tartály beszerelése.

4.8/5 - (5 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma