A vízvezeték szerelő telefonszáma

A radiátorok leggyakoribb hibái

A radiátor a panellakásokból fokozatosan átszivárgott az újonnan épült családi házakba is, térhódítását pedig vitathatatlan előnyeinek köszönheti. Talán nincs is kényelmesebb és egyszerűbb módja a lakás melegen tartásának, mint a radiátor, amit nem kell folyamatosan ki-be kapcsolgatni, nem foglal nagy helyet és a hőmérsékletet sem kell rendszeresen ellenőrizni, állítgatni rajta. Mindezeken felül az egyik legnagyobb előnye, hogy biztonság szempontjából is felülmúlja szinte az összes fűtési módszert.

A radiátorok leggyakoribb hibái
A radiátorok leggyakoribb hibái

Ugyanakkor a radiátor is csak egy szerkezet, ami időnként meghibásodik. De még ebben az esetben sem veszít csatát pl. a padlófűtéssel, falfűtéssel vagy a konvektorral szemben, hiszen hibái többnyire házilag is elháríthatók. Ritkább esetekben természetesen szükség lehet a radiátor cseréjére, főként, ha elöregedés okozta a problémát.

Fagyos téli napokon az ember legrosszabb rémálma válik valóra, amikor arra ébred, hogy a radiátor jéghideg. Amennyiben a radiátorszelep nyitva van és a radiátor mégsem melegszik fel, általában levegősödés okozza a hibát, ami a meleg víz keringését gátolja. A megoldás a légtelenítés, amit otthon is bárki elvégezhet.

Vízvezeték szerelés Budapesten

Sokan ismerik a kattogó radiátor problémáját. Ezt okozhatják az elöregedett, leragadt szelepek is, általában a túlkoros radiátorok esetében válik szükségessé a szelepek cseréje, de viszonylag új, 1-2 éves készülékeknél sem kizárható a szelepek hibája. Az új típusú radiátorokat zajvédő betéttel szerelik fel, ha ezek hiányoznak vagy sérültek, szintén okozhat kellemetlen kattogást.

A radiátorok több évtizeden át is tudnak hiba nélkül működni, ám élettartamuk nem végtelen. A rozsda a legnagyobb ellenségük, ami idült esetben a radiátor kilyukadásához vezethet. Ha emellett még csöpögni is kezd, szinte biztos, hogy felkészülhetünk egy új radiátor vásárlására – javítgatni, ragasztani, hegeszteni nem szabad.

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – hiba elhárítások – Budapest teljes területén  – kedvező  és olcsó áron,  gyors megérkezés,  garancia vállalással a munkára.
4.1/5 - (13 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma