A vízvezeték szerelő telefonszáma

Darálós WC. beépítés

Darálós WC. beszerelése és beépítése
A darálós WC. azzal szerzett magának népszerűséget, hogy bárhova beépíthető, olyan helyiségekbe is, ahol egyébként nincs megfelelő átmérőjű WC. lefolyó vezeték. A komfort nélküli lakások megmentőjének is nevezhetjük ezt az elektromossággal működő találmányt. A darálós wc-t falbontás nélkül lehet telepíteni, számos lehetőséget rejt magában, kezdve a szobában kialakított illemhelytől egészen a lakóautók komfortosabbá tételéig.

Darálós WC.
Darálós WC.

A darálós wc a II. világháború után jelent meg először Franciaországban és innen indult világhódító útjára. Mivel akkoriban nem az összkomfortos lakások voltak a legelterjedtebbek, fantasztikus újdonságnak számított, hogy szennyvízcsatorna hiányában is meg lehetett oldani házon belül a kisebb-nagyobb dolgok elintézését. A darálós wc ma is a legjobb megoldást jelenti azokban a századforduló környékén épült bérházakban, melyekben a szükségesnél kisebb átmérőjű lefolyócsövek találhatók, vagyis ahova normál wc-t nem lehet beépíteni. A darálós wc számára már elég egy 40 mm átmérőjű cső.

Darálós WC. beszerelése és beépítése

Darálós WC. beépítése
Darálós WC. beépítése
Darálós WC. bekötése
Darálós WC. bekötése

A darálós wc-knek több típusuk is használatban van. Az egyiknél az őrlő-szivattyú egység a wc-kagylóhoz illeszthető, míg a másik változatnál a kagylóval egybe van építve, ez a típus kerül többe. Az őrlő-szivattyú egység megfelel egy wc-hez, egy komplett vizesblokkhoz mosdóval, zuhanyzóval, akár mosógéppel is, hiszen mindegyiknek a szennyvizét képes eltávolítani. Léteznek olyan darálós wc-k, melyek a hagyományos wc-khez hasonlóan falba süllyeszthetők vagy felfüggeszthetők.

Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében. Darálós WC. beépítés, szerelés javítás.

Darálós WC. duguláselhárítás –  Budapest:
I. kerület – Vár, II. kerület, III. kerület – Óbuda és Békásmegyer, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület – Rákosmente, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel

Darálós WC. beszerelése és beépítése

A vízvezeték szerelő telefonszáma