A vízvezeték szerelő telefonszáma

Darálós WC. beépítés

Darálós WC. beszerelése és beépítése
A darálós WC. azzal szerzett magának népszerűséget, hogy bárhova beépíthető, olyan helyiségekbe is, ahol egyébként nincs megfelelő átmérőjű WC. lefolyó vezeték. A komfort nélküli lakások megmentőjének is nevezhetjük ezt az elektromossággal működő találmányt. A darálós WC.-t falbontás nélkül lehet telepíteni, számos lehetőséget rejt magában, kezdve a szobában kialakított illemhelytől egészen a lakóautók komfortosabbá tételéig.

Darálós WC.
Darálós WC.

A darálós WC. a II. világháború után jelent meg először Franciaországban és innen indult világhódító útjára. Mivel akkoriban nem az összkomfortos lakások voltak a legelterjedtebbek, fantasztikus újdonságnak számított, hogy szennyvízcsatorna hiányában is meg lehetett oldani házon belül a kisebb-nagyobb dolgok elintézését. A darálós WC. ma is a legjobb megoldást jelenti azokban a századforduló környékén épült bérházakban, melyekben a szükségesnél kisebb átmérőjű lefolyócsövek találhatók, vagyis ahova normál WC.-t nem lehet beépíteni. A darálós WC. számára már elég egy 40 mm átmérőjű cső.

Darálós WC. beszerelése és beépítése

Darálós WC. beépítése
Darálós WC. beépítése
Darálós WC. bekötése
Darálós WC. bekötése

A darálós wc-knek több típusuk is használatban van. Az egyiknél az őrlő-szivattyú egység a wc-kagylóhoz illeszthető, míg a másik változatnál a kagylóval egybe van építve, ez a típus kerül többe. Az őrlő-szivattyú egység megfelel egy wc-hez, egy komplett vizesblokkhoz mosdóval, zuhanyzóval, akár mosógéppel is, hiszen mindegyiknek a szennyvizét képes eltávolítani. Léteznek olyan darálós wc-k, melyek a hagyományos wc-khez hasonlóan falba süllyeszthetők vagy felfüggeszthetők.

Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében. Darálós WC. beépítés, szerelés javítás.

Darálós WC. duguláselhárítás –  Budapest:
I. kerület – Vár, II. kerület, III. kerület – Óbuda és Békásmegyer, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület – Rákosmente, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel

Darálós WC. beszerelése és beépítése Budapesten

Egyéb vízvezeték szerelő szolgáltatásaink:

Átfolyós vízmelegítő cseréje
Csatorna visszacsapó szelep beépítése
Dugulás elhárítás lakásban és udvaron
Fagycsap csere
Falba épített WC. tartály javítás
Gömbcsap szerelés és csere
Kerti csapok javítása
Komplett lefolyórendszer csere
Komplett nyomóvezeték csere
Lefolyó csövek szerelése és cseréje
Mosdókagyló csere
Mosogató csaptelep csere
Mosogatógép bekötés
Mosógép bekötés
Piszoárok beépítése
Sarokcsap, sarokszelep csere
Szennyvíz csatorna javítás
Szennyvízszivattyúzás pincéből, garázsból
Szifonok javítása és cseréje
WC. csészék szakszerű cseréje
WC. tartály javítás és csere

 

4.8/5 - (18 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma