A vízvezeték szerelő telefonszáma

A vízvezeték üzemi nyomása

A városi vízhálózatok különböző nyomászónákra tagolódnak. A zónákon belüli, sokszor jelentős nyomás különbségnek két fő oka van: a zóna vízigénye és a zóna területének magassága. A vízigény többszöröse is lehet egy sűrűn lakott vagy ipari felhasználókkal tarkított területrésznek, mint egy gyéren lakott, kis vízigényű területnek. A másik oka a jelentős víz nyomás különbségnek a magasan fekvő területekre csak sokkal nagyobb nyomással (nyomásfokozó szivattyúk használatával) lehet eljuttatni vizet.

A vízvezeték üzemi nyomása
A vízvezeték üzemi nyomása

A területi vízműszolgáltatók általában: 1,5 bártól 16 bárig tudnak üzemi víznyomást szolgáltatni. A leggyakoribb üzemi víznyomás azonban 4-6 bár között van. A víznyomás állandó és megfelelő szinten tartása létfontosságú a fogyasztók számára, mert vízvevő berendezéseik (WC. tartály, kazán, vízmelegítő) vagy nem fognak működni, vagy meghibásodhatnak a túl alacsony vagy túl magas víznyomástól.

A vízmű társaságok manapság már csak a legkorszerűbb, korróziótűrő és nagy szilárdságú anyagokat használják a vízműhálózatokban, ezek: gömbgrafitos öntöttvasat és KPE műanyag csövek. Fontos még megjegyezni, hogy az otthoni víznyomás fokozására csak a vízművek által jóváhagyott és beépített nyomásfokozó építhető be, mert az nem történhet meg, hogy a városi hálózatra plusz nyomást adunk ismeretlen eredetű (szennyezett vízzel) !

Vízvezeték szerelő Budapest


Vízszerelő szolgáltatásaink Budapesten és Pest megyében:

Fagytalanító csap szerelés, falba épített WC. tartály szerelés és javítás. WC. csésze csere, és beépítés. Régi eternit csövek cseréje. Sarok szelep, sarok csap és flexibilis cső cseréje. Darálós WC. telepítése, beszerelése garanciával. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel. A vízszerelési szolgáltatásokat korrekt árakon vállaljuk.

  • mosogató csaptelep bekötése
  • régi vízvezeték cseréje
  • WC. tartály javítás
  • mosdó csaptelep beszerelése
  • falba építhető WC. tartály szerelése
  • radiátor szelep hiba
  • csatorna javítás
  • zuhanykabin szerelés

Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében.

Vízvezeték szerelés, csaptelep csere, fürdőszoba felújítás – Budapest:
I. kerület – Vár, II. kerület, III. kerület – Óbuda és Békásmegyer, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület – Rákosmente, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel,  XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár

Kiemelt vízvezeték szerelő szolgáltatási területein –  Pest megyében:
Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs,  Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród,  Nagymaros, Ócsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz,  Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Törökbálint,  Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék.

Elsőként és eredetiben, egy olyan különleges szótárt találsz itt ami nagyban segít értelmezni a duguláselhárítással, vízvezeték szereléssel és fűtésszereléssel kapcsolatos alapfogalmakat : Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés Szótár

 

4/5 - (9 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma