A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezetékszerelés pincében

Ezt a rövid bejegyzést csak azért tesszük közzé, hogy megmutassuk milyen nehézségekkel kell megküzdenie vízvezeték szerelő szakembereinknek.  A feladat egy állami intézmény pincéjében lévő nagyüzemi konyha szennyvízvezeték rendszerének teljes cseréje volt. A csőcsatlakozások, a tisztító pontok és zsírfogó tartály kibontása is a feladat része volt. Amikor a csapat a bontással végzett és az új lefolyórendszer és zsírfogó tartály  beépítéséhez ért el akkor már sokkal vidámabban dolgozott. A képen egy átlagos fürdőszobai munka és a kellemes körülmények láthatóak.

És most lássuk a pincei munkát

A feladat elvégzését rajtunk kívül senki nem vállalta el az egész országban. Folyamatos üzem volt felettünk, nem lehetett leállni, tehát ömlött a szennyvíz a nyakunkba. A rég lefolyórendszer 50-60 éves rendkívül rossz állapotú. (mindenhol ömlött a szennyvíz belőle) A pincerendszer tele van patkányokkal. A padlót 20 cent zsíros szennyvíz borította. Folyamatos fertőzés veszély. Védő oltást kellett beadatni a szakembereknek. Kizárólag teljes védőfelszerelésben lehetett dolgozni. (vegyvédelmi ruha, gáz álarc, kesztyű, sisak, szemüveg)

Ezt a munkát más vízvezeték szerelő nem vállalta

Elhanyagolt pince, törött csatornával és szennyvízzel tele

Csak védőfelszerelésben lehet dolgozni

A szennyvíz sok helyen bokáig ért

Nem egy népszerű munka a vízvezeték szerelőknek

Csatorna és ivóvíz vezetékek cseréje Budapest összes kerületében:
I.kerület Vár, II.kerület, III.kerület Óbuda és Békásmegyer, IV.kerület Újpest és Káposztásmegyer, V.kerület Lipótváros, VI.kerület Terézváros, VII.kerület Erzsébetváros, VIII.kerület Józsefváros, IX.kerület Ferencváros, X.kerület Kőbánya, XI.kerület, XII.kerület, XIII.kerület Újlipótváros és Angyalföld, XIV.kerület Zugló, XV.kerület Rákospalota és Újpalota, XVI.kerület Mátyásföld, XVII.kerület Rákosmente, XVIII.kerület,XIX. kerület Kispest, XX.kerület Pesterzsébet, XXI.kerület Csepel.

4.6/5 - (9 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma