A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték szerelés munka közben

Vízvezeték szerelés munka közben
Ebben a kis rövid videóban azt mutatjuk be, hogy milyen feladatokkal kell szembesülni a vízvezeték szerelő szakembereknek. A munkák lehetnek kültérben vagy beltérben.

Tisztelt Látogató! Amiben biztosan számíthat ránk: csaptelepek, sarokszelepek, elzárók és szifonok cseréje. Hagyományos WC. tartályok és falba épített WC tartályok cseréje, WC. csészék cseréje. Mosogatógép és mosógép bekötés, új csőhálózat kiépítés lakáson belül és kívül.  Csőtörések és ázások megszüntetése. Zuhanykabin és zuhanytálca beépítése.  Fürdőkád, mosdókagyló és mosogató cseréje. Fűtési rendszerek felújítása, termosztátok, elzárók és radiátorok cseréje. Valamint, dugulások elhárítása: lakáson belül és épületen kívül.

Kézmosó szifon
Kézmosó szifon

Budapesten és Pest megyében az alábbi vízszerelő szolgáltatásokat vállaljuk:
WC. csésze cseréje, mindenféle WC. típusnál, beszerzéssel is, csöpögő csapok javítása és cseréje, mosogató és mosdó szifonok beszerelése, WC. tartályok (falba épített is) szerelés és csere, beszerzéssel, fürdőszobai mosdó csaptelep bekötése, szerelése, mosogató csaptelep bekötése, kerti és fagytalanító csapok cseréje, ásással, földmunkával, korszerű és minőségi vízvezeték anyagok beépítésével – Budapesten.  Vízvezeték szerelő Budapest. Vízvezeték szerelés Budapest és Pest megye. Csapok, szifonok, elzárók, WC tartályok szerelése és javítása garanciával, azonnal!

5/5 - (1 vote)
A vízvezeték szerelő telefonszáma