A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték keresése a falban

Vízvezeték keresése a falban

Lakásfelújítások, gépészeti átépítések, csőtörések során szembesülhetünk azzal a ténnyel, hogy szükségünk van a falba beépített vízvezetékek vagy villanyvezetékek pontos helyére. Amennyiben nem rendelkezünk gépészeti alaprajzzal, nehéz dolgunk van. Két út járható: szakembert hívunk, hogy felkutassa a vízvezetéket a falban, vagy mi magunk állunk neki keresni. A fémkereséssel foglalkozó szakemberek, professzionális „mélyre látó” fémkereső detektorral képes meghatározni a fémek helyét a falban és a földben.

Vízvezeték keresése a falban
Vízvezeték keresése a falban

Amennyiben mi szeretnénk megkeresni a vezetéket a falban akkor fém detektorra lesz szükségünk. Ma már vásárolhatunk is egy olcsó típust, de érdemesebb egy profibb darabot ki kölcsönözni, ahol elmagyarázzák a működését is a szerkezetnek.

Vízvezeték szerelés Budapesten

A fémkereső működési elve:
A keresőfej két tekercsekből áll. Az egyik tekercs (adó) egy folyamatosan váltakozó mágneses mezőt bocsájt ki, a másik tekercs (vevő) pedig figyeli a mágneses mező torzulásait. A fémek torzítják a mágneses mezőt és így a torzulás mértékének függvényében a műszer számításokat tud végezni.

Az elemzés eredményéről különböző hangmagasságban sípoló hangot ad a kijelzővel rendelkező fémkeresőkön a megtalált fémtárgy mélységet is láthatjuk. A professzionális fémkereső nem csak a mélységet, hanem a fém fajtáját is képes beazonosítani. Mire a alkalmas a műszer még: betonvas, fémcső, villany vezeték felkutatására.

És egy érdekes videó, ami bemutatja, hogyan lehetséges a vízvezeték keresése a falban :

Vízvezeték szerelés Budapest minden kerületében és Pest megyében – olcsó árak,  gyors megérkezés,  garancia vállalás az elvégzett munkára.
4.3/5 - (18 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma