A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték hőszigetelése

Vízvezeték hőszigetelése

A vízvezetékek hőszigetelése a fagykároktól nem véd meg. A szigetelés fő feladata a fűtési és meleg víz hálózatok csövén fellépő hőveszteség csillapítása, valamint a páralecsapódás csökkentése. Amennyiben a kazán a lakáson kívül vagy hideg ponton található, akkor szinte kötelező a felszálló vezetékek valamilyen hőszigetelése. A hőszigetelő anyag lehet: üveggyapot, víztaszító kőzetgyapot, polifoam, hőtükrös szivacs, textil-üvegszál,  stb. Fűtési és vízvezeték csövek, kaphatóak már külső műanyag burkolattal ellátva – ez első sorban a mechanikai sérülésektől és a páralecsapódástól védi a réz csövet.

Vízvezeték hőszigetelése
Vízvezeték hőszigetelése

Amennyiben mi magunk szeretnénk elvégezni a vízvezeték utólagos hőszigetelését, akkor a lépések a következőek: először tisztítsuk meg a vízvezeték külsejét, majd spirális alakban kezdjük el feltekerni az üveggyapot hőszigetelő anyagot. Amennyiben a a polifoam csőhéj szigetelést választottuk akkor csak a helyes méretre kellett figyelnünk és már rá is illeszthetjük a cső szakaszra. Ha jól dolgoztunk, csövek hőmegtartó képességét jelentősen növelni tudtuk, így a hőenergiát nem a környezet nyeli. Hideg vizes csöveknél, pedig a pára lecsapódás nem okoz, korróziót, nedvesedést.

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – Budapest teljes területén és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett  munkára.

Vízvezeték szerelés  –  Budapesten:
I. kerület – Vár, II. kerület, III. kerület – Óbuda és Békásmegyer, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel,  XXII. kerület – Budafok, Budatétény,  XXIII. kerület – Soroksár

Vízvezeték szerelő Budapesten

Kiemelt szolgáltatási területein –  Pest megyében:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród,   Ócsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz,  Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Törökbálint,  Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház,  Zsámbék.

4.8/5 - (12 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma