A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték hőszigetelése

A vízvezetékek hőszigetelése a fagykároktól nem véd meg. A szigetelés fő feladata a fűtési és meleg víz hálózatok csövén fellépő hőveszteség csillapítása, valamint a páralecsapódás csökkentése. Amennyiben a kazán a lakáson kívül vagy hideg ponton található, akkor szinte kötelező a felszálló vezetékek valamilyen hőszigetelése.

Mivel szigeteljük le a vízvezetéket?

A hőszigetelő anyag lehet: üveggyapot, víztaszító kőzetgyapot, polifoam, hőtükrös szivacs, textil-üvegszál,  stb. Fűtési és vízvezeték csövek, kaphatóak már külső műanyag burkolattal ellátva – ez első sorban a mechanikai sérülésektől és a páralecsapódástól védi a réz csövet.

Vízvezeték hőszigetelése
Vízvezeték hőszigetelése

Vízvezeték szigetelés házilag

Amennyiben mi magunk szeretnénk elvégezni a vízvezeték utólagos hőszigetelését, akkor a lépések a következőek: először tisztítsuk meg a vízvezeték külsejét, majd spirális alakban kezdjük el feltekerni az üveggyapot hőszigetelő anyagot. Amennyiben a a polifoam csőhéj szigetelést választottuk akkor csak a helyes méretre kellett figyelnünk és már rá is illeszthetjük a cső szakaszra. Ha jól dolgoztunk, csövek hőmegtartó képességét jelentősen növelni tudtuk, így a hőenergiát nem a környezet nyeli. Hideg vizes csöveknél, pedig a pára lecsapódás nem okoz, korróziót, nedvesedést.

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – Budapest teljes területén és Pest megyében – olcsó árak, gyors megérkezés, garancia vállalás az elvégzett  munkára.

Vízvezeték szerelés  –  Budapesten

I. kerület – Vár, II. kerület, III. kerület – Óbuda és Békásmegyer, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel,  XXII. kerület – Budafok, Budatétény,  XXIII. kerület – Soroksár

Vízvezeték szerelő Budapesten

Kiemelt területein –  Pest megyében

Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród,   Ócsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz,  Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Törökbálint,  Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház,  Zsámbék.

4.8/5 - (12 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma