A vízvezeték szerelő telefonszáma

Vízvezeték főelzáró csap

Azt hiszem a vízvezeték főelzárócsap meglétét nem szükséges részletezni különösebben. A dologhoz legyen elég csak annyi, hogy csőtörés, csőrepedés vagy bármilyen vízvezeték szerelési munkálatoknál feltétlen szükséges az ingatlanon belüli víznyomás lezárása.

Az utcafrontról befelé haladva a következők lehetnek az elzáró elemek: talajba süllyesztett öntvény főelzáró, vízóra előtt golyós csap, vízóra utáni golyós csap (ez lehet egyben fagytalanító csap is), lakás főelzáró, majd végül a beépített szerelvények sarokcsapja.

Több évtizeddel ezelőtt még a tányérkerekes, szelepülékes, menetes elzárók voltak elterjedve, de napjainkra már a félfordítós gömbcsapok vették át ezek helyét. A gömbcsapok rendkívül hosszú élettartamúak és megbízhatóak. A gömbcsapok (más néven golyós csapok) nélkül ma már elképzelhetetlen egy ingatlan vízhálózata. Amennyiben, új golyós csap kerül beépítésre, akkor csak kiváló minőségű darabot építtessünk be, ilyen a Magyar gyártmányú Mofém márkájú golyós csap. A Mofém csapok, ugyan is szétszerelhetők és javíthatók.

Vízvezeték szerelő Budapest területén gyorsan, garanciával. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Olcsó vízvezeték szerelés, kedvező árak. Főelzáró, sarok csap, szifonon, WC. tartály és WC. csésze cseréje, rövid határidővel. Fagytalanító csapok és csatorna visszacsapó szelepek beépítése. Vízvezeték és csatorna rendszerek javítása és cseréje. Vízvezeték szerelés Budapest összes kerületében

És egy pár fotó a golyós csapokról (gömbcsapokról) beépített állapotban:

4.3/5 - (6 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma