A vízvezeték szerelő telefonszáma

Víztakarékos zuhanyfej

Víztakarékos zuhanyfej
Víztakarékos zuhanyfej

Víztakarékos zuhanyfej
Na ez tényleg egy hasznos találmány ! A takarékosság elve: a „turbulens áramlás” – mely egy szabadalmaztatott eljárás. Ez levegődúsítással és vízporlasztással kelti a több víz érzetét, de közben kevesebbet használ fel. A tusolás élménye ugyan olyan, sőt valaki azt állítja, sokkal bizsergetőbb, és mindeközben minimum 30% víz megtakarítással jár. A működéséhez azonban fontos, hogy megfelelő legyen a víznyomás, a régebbi típusú csekély vízáteresztő képességű átfolyós vízmelegítőknél nem fog megfelelően működni ! Érdekesség, kevésbé hajlamos ez a típusú zuhanyfej a vízkövesedésre.

Tapasztalati adatok alapján a meleg víz előállítás fajtájának függvényében jelentős gáz vagy villanyszámla csökkenést is eredményezhet. A felszerelése gyerekjáték, mivel szabványos 1/2 colos külső menetet csak a régi zuhanyfej helyére kell felcsavarni. A csomagban található tömítést helyezze a szabvány hollandiba és tekerje fel a fejet. Amennyiben a szórófejen betétet cserélné – csavarja el a zuhanyfej végén található fejet. Amennyiben kézi erővel nem tudja lecsavarni, használjon hozzá szerszámot. A kereskedelmi forgalomba 3000 Ft. körül kapható.

Amennyiben ilyen zuhanyfejet vásárol, Ön is könnyen felszerelheti, csak a régi zuhanyfejet kell eltávolítania és a megfelelő 3/8-os gumi tömítést a helyére illesztenie. Ha elakadna valahol, akkor bizalommal keresse budapesti vízvezeték szerelő kollégáinkat.

4.3/5 - (3 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma