A vízvezeték szerelő telefonszáma

Sarokszelep és kombinált sarokszelep

Sarokszelep és kombinált sarokszelep
A sarokszelepeknek elsősorban biztonsági funkciójuk van, ezért minden vízfogyasztó eszköz elé érdemes beszerelni. A mindennapokban működésük nem hangsúlyos, ám amint valamilyen meghibásodás lép fel a vízhálózatban, a sarokszelep teszi lehetővé, hogy ne kelljen teljesen elzárni a vizet, csak ott, ahol a probléma van. Pl. ha a mosdó csapját kell megjavítani, a munkálatok közben a WC. szabadon használható, hiszen a vizet csak az adott szakaszon zártuk el, köszönhetően a sarokszelepnek. Ennek különösen fontos szerepe van társasházakban, ahol sarokszelep hiányában minden lakás víz nélkül maradhat a javítás idejére egyetlen cső meghibásodása miatt.

Sarokszelep

A kombinált sarokszelep speciális változata a sarokszelepeknek, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre két csapot is használhassunk a lakásban. Elsősorban mosdó vagy mosogató mellé vagy alá kerül beszerelésre, ahol a mosógép vagy mosogatógép is be lesz kötve, így érhetjük el, hogy a mosdó vagy mosogató csaptelepet a mosógép vagy mosogatógép üzemelése közben is használhassuk.

Kombinált sarokszelep

Mivel a sarokszelepek sem örök életűek, időnként érdemes őket ellenőrizni és ha kell, kicserélni. Ha nehezen nyithatók és zárhatók, biztosak lehetünk benne, hogy jobban járunk a cserével, mintha azt kockáztatjuk, hogy a lakást egyszer csak elárasztja a víz. Célszerű minőségi sarokszelepet választani megbízható gyártóktól, melyek valamivel drágábbak ugyan, de jóval tartósabbak is.

Sarokszelep

Kiemelt szolgáltatási területeink Pest megye területén:
Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd,Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Mogyoród, Monor, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Telki, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Aszód, Maglód, Isaszeg, Pécel.

5/5 - (6 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma