A vízvezeték szerelő telefonszáma

Milyen a jó WC. csésze ?

Milyen a jó WC. csésze ?A fürdőszoba felszerelési szakáruházakban és barkácsáruházakban legalább 50 fél WC. csésze közül választhatunk. Rengeteg a méret, forma, dizájn és típusválaszték. Falra szerelhető, aljzatra szerelhető, monoblokkos, alsó és hátsó kifolyású,  lapos és mély öblítésű kivitelek létezne… és ezek keverékei a vízöblítés tekintetében.

Kialakításuk tekintetében léteznek alsó kifolyásúak, ahol a szennyvízcső nem látszik és van hátsó kifolyású, ahol A WC. csésze hátulján látható a vízszintesen elmenő szennyvíz vezeték. A hátsó kifolyású WC. csészék főleg a lakótelepeken és olyan tetőterekben elterjedtek, ahol nincs mód a WC. csésze alatt a födém áttörésére.

Víz öblítésük tekintetében léteznek lapos és mély öblítésűek. A mély öblítésen belül pedig létezik első és hátsó garatos. Hagyományosnak a lapos öblítésű, alsó kifolyású típus mondható. Napjainkra viszont a mély öblítésűek jöttek jobban divatba.

Vízvezeték szerelő Budapest

Mély öblítésű:
Előnyök: olcsóbb, könnyebb tisztán tartani, szagmentesebb, kevésbé vízkövesedik.
Hátrányok: felfröccsen a víz a fenekünkre, nem látható ha gond van a széklettel.

Lapos öblítésű:
Előnyök: a széklet vizsgálat egyszerűbb és nincs víz felfröccsenés székelés után.
Hátrányok: drágább, vízkövesedésre hajlamosabb, nehezebb tisztán tartani.

Egyébként van ahol a mély öblítéses WC. csészét, szállodai WC.-nek hívják, mivel nem szükséges annyira használni a WC. kefét. A lapos öblítésű WC. csészét pedig kórházi WC.-nek, mivel itt képesek vagyunk széklet mintát venni. Sokan esetek már abba a hibába, hogy mély öblítésű csészét szereltettek fel, úgy, hogy előtte ritkán használtak ilyet, majd 1-2 héten belül fel is bontatták, mert képtelenek voltak megszokni a felfreccsenő vizet, vagy a félguriga WC. papír behelyezését a „nagydolog előtt”.

Természetesen, ízlés és pénztárca dolga, de egy jó minőségű lapos öblítésű „Alföldi WC. csésze” ideáli választás lehet. Az Egyesült Államokban a monoblokkos kivitel a népszerűbb, Nyugat-Európában a falra szerelt típus a népszerűbb. A cikkben nem tértem ki a monoblokkos és a falra szerelt kivitelek részletes ismertetésére, mert a WC. csésze belső kialakítása nem tér el a felsoroltaktól. Vízvezeték szerelő Budapest.

Vízszerelés Budapesten  szolgáltatásai:

Mindenféle vízszerelő szolgáltatásokkal állunk minden tisztelt Budapesti és Pest megyei lakos rendelkezésére. Fagytalanító csap szerelés, falba épített WC. tartály szerelés és javítás. WC. csésze csere, és beépítés. Régi eternit csövek cseréje. Sarok szelep, sarok csap és flexibilis cső cseréje. Darálós WC. telepítése, beszerelése garanciával. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel.

Grohe WC. tartály javítása, Geberit WC. tartály javítása, Laguna WC. tartály javítása, Dömötör WC. tartály javítása.

4.3/5 - (64 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma