A vízvezeték szerelő telefonszáma

Miért éri meg a fűtéskorszerűsítés ?

Miért éri meg a fűtés korszerűsítés?
Röviden összefoglalva azért, mert egyes esetekben akár lefelezhetjük vele a fűtési költségeket. De még ha ilyen elképesztő mértékű megtakarítást nem is tudunk elérni, nagy lépést tehetünk a takarékosság felé vezető úton. A takarékosság pedig ez esetben mind az anyagiakra, mint az energiára értendő, azaz minden szempontból csakis jól járhatunk.

Fűtés korszerűsítés

A magyar háztartások többségben a rezsi legnagyobb részét a fűtés viszi el, miközben az évnek kevesebb, mint felében fűtünk számottevően. Ha összehasonlítjuk azt is, hogy egy átlagos magyar háztartás egy nyugat-európaihoz képest nem csak mennyit költ, de mennyi energiát használ el az éves fűtéshez, megint csak leeshet az állunk, a mennyiség akár a többszöröse is lehet

Ennek oka nem holmi rejtély, elég csak körbenézni a még mindig túlsúlyban lévő épületeken, melyek nem láttak sem szigetelést, sem légmentesen záró ajtókat, ablakokat vagy közelebbről megvizsgálni, hány éves – évtizedes! – fűtőtestekkel és fűtési rendszerekkel tartják melegen az otthonokat.

Fűtési rendszer tervezése és kiépítése.

A fűtés korszerűsítése az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kapott és sokan azok közül, akik már elvégeztették a rendszerek modernizálását, elégedetten konstatálják, hogy bizony mennyire jó döntést hoztak. Még annak ellenére is, hogy a fűtés korszerűsítés nem két fillér és nem is három, sok százezer forintjába belekerülhet annak, aki úgy dönt, megteszi ezt a nagy lépést annak érdekében, hogy a jövőben pénz- és energiatakarékosabban védekezhessen a hideg ellen.

Hogy kinek melyik a legideálisabb fűtési rendszer, alapos felmérés után megbízható szakember segítségével tudja megállapítani. Bármelyikre is essen a választása, fordítson nagy gondot a hőfok szabályozásra, ami a spórolás kulcsa lehet. Ha csak 1 fokkal lejjebb vesszük a hőmérsékletet, már 6%-kal csökkenthetjük a költségeket!

5/5 - (4 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma