A vízvezeték szerelő telefonszáma

Kerámiabetétes csaptelep

Kerámiabetétes csaptelep
A kerámiabetétes csaptelepek az újabb generációt képviselik a ma már korszerűtlennek tekintett gumibetétes változatok után. Élettartamuk hosszú ugyan, de a vízkő és egyéb szennyeződések ezeket sem kíméli, főleg azokban az épületekben, ahol nagyon kemény a víz vagy régi a vízvezetékrendszer.

Az egy- és kétkaros csaptelepeknél a kerámiabetét több funkciót is ellát. Alumínium-oxidból készítik, ami tartós, kopásálló felületet biztosít. A kerámiabetétek gondoskodnak a tökéletes vízzárásról, nem deformálódnak, megtartják eredeti formájukat, ellenállnak a korróziónak, a lúgnak, a savnak, a hőnek és a mechanikus szennyeződéseknek is.

A kerámiabetétes csaptelepek esetében két egymáson csúszó kerámia korong nyitja meg vagy zárja el a víz útját. Ezeknek a korongoknak az egymáson csúszó felületei tökéletesen simára csiszoltak, elkészítésük a gyártóktól magas fokú felkészültséget és precizitást igényel. A kerámiabetéteket speciális zsírral vonják be, majd összepréselik őket. Szétszedhetetlenek, de mégis képesek csúszni egymáson. Érdemes olyan csapot választani, ami nagyobb átmérőjű betéttel rendelkezik, ami lehetővé teszi a víz finomabb szabályozását.

Kerámia betét csaptelephez

A kerámiabetétes csaptelepek is meghibásodhatnak. Erre utal, ha nehezebben tudjuk elzárni vagy folyamatos csöpögést tapasztalunk. Bár a kerámiabetét nem kopik el, a vízkő komoly károkat tud benne tenni, és egy idő után a kenőanyag is elfogy belőle. A kerámiabetéteket akár saját kezűleg is ki lehet cserélni. A szerelvény üzletekben a javítókészlet pár ezer forintért beszerelhető, de a művelet speciális szerszámokat igényel.

A vízvezeték szerelő szakemberek javasolják, hogy választáskor vegyük figyelembe a termék súlyát is, hiszen minél nehezebb a kerámiabetétes csaptelep, annál tartósabb lesz. Élettartamuk elérheti akár a 30 évet is, de a vízkőre való érzékenysége miatt a legtöbb gyártó csak vízlágyító berendezéssel való együttes használat mellett engedi érvényesíteni a garanciát. A leggyakoribb hibaforrása a kerámiacsapos csaptelepeknek a nagyméretű gumitömítések elkopása és elöregedése.

Vízvezeték szerelő szakembereink Budapest minden kerületében dolgoznak: I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán, II. kerület – Rózsadomb, III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, IV. kerület – Újpest , V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, XVI. kerület – Mátyásföld, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár – Vízvezeték szerelés Budapesten.

Kerámia betétes korszerű csaptelepek
Kerámia betétes korszerű csaptelepek

Kiemelt szolgáltatási területeink Pest megye területén:
Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd,Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Mogyoród, Monor, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Telki, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Aszód, Maglód, Isaszeg, Pécel.

5/5 - (7 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma