A vízvezeték szerelő telefonszáma

Flexibilis lefolyócső

Hol alkalmazzuk a flexibilis lefolyócsövet ?
Első sorban ott ahol a normál szifon nem fér el a ( víztisztítótól, konyhaszekrény fióktól, szemetestől, stb.) Azonban manapság egyre gyakrabban alkalmazzák mosdók bekötésénél is. Nem kell hozzá szakember. Nagyon olcsó. Percek alatt felszerelhető. Ha tudjuk a lefolyócsonk menetének méretét és a fali lefolyó átmérőjét, a szerelvényboltban tetszőleges hosszúságban vásárolhatunk belőle.

flexibilis-lefolyocso

Azonban a flexibilis lefolyócső is több minőségben kapható, ezért célszerű a vastagabb falú minőségibb darabokat választanunk. Amennyiben lehetséges, a rövidebb méretet válasszuk, hogy ne legyen túl nagy a lelógó szakasz, de azért legyen bűzelzárás. Túl hosszú flexibilis lefolyócső vásárlása esetén, sok típusnál levághatunk belőle egy éles késsel majd a lefolyó felőli résznél a hüvelybe újra illeszthető.

Vízvezeték szerelő Budapest

A sok előnyt kitaglalva nézzük a hátrányokat: a belső redők, bordák felfogják, megakasztják a mosószer és étel maradványokat, ezért sokkal hamarabb dugul el mint a hagyományos pvc. lefolyó cső. nem olyan időt álló mint a merev falú társa.

A leggyakoribb átmérők a Flexibilis lefolyócsöveknél: 32mm, 40mm, 50mm, valamint a szabványos méretű flexibilis WC. csésze lefolyócső.

Vízvezeték szerelő Budapesten – kedvező  áron,  gyors megérkezés,  garancia vállalással a munkára. A teljes vízvezeték szakasz kicserélésétől a legkisebb munkákig számíthat ránk.
Flexibilis lefolyó
Flexibilis lefolyó

Mosogató és mosdó szifon csere –  Budapest:
I. kerület – Vár, II. kerület, III. kerület – Óbuda és Békásmegyer, IV. kerület – Újpest és Káposztásmegyer, V. kerület –  Lipótváros,  VI. kerület – Terézváros, VII. kerület – Erzsébetváros, VIII. kerület – Józsefváros, IX. kerület – Ferencváros, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület,  XIII. kerület – Újlipótváros és Angyalföld,  XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Rákospalota és Újpalota, XVI. kerület – Mátyásföld és Szentmihály,  XVII. kerület – Rákosmente, XVIII. kerület, XIX. kerület –  Kispest,  XX. kerület – Pesterzsébet,  XXI. kerület – Csepel

4.9/5 - (7 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma