A vízvezeték szerelő telefonszáma

Flexibilis csövek cseréje – WC. tartályoknál

Flexibilis csövek cseréje – WC. tartályoknál
A flexibilis cső a gáz- és vízszerelés különböző területein gyakran alkalmazott eszköz, hiszen könnyen lehet vele szerelni és jó a hajlékonysága is. A WC. esetében a tartályt és a sarokszelepet köti össze. Mivel hosszúsága és átmérője igen különböző lehet, mielőtt nekifogunk a szerelésének, nézzük meg, hogy a cseréhez milyen méretű és csatlakozású flexibilis csőre lesz szükségünk. (3/8 vagy 1/2 colos)

Flexibilis csapbekötő cső
Flexibilis csapbekötő cső

A flexibilis cső élettartama jóval kevesebb, mint a vízvezetékeké, ezért célszerű őket szemmel tartani. Természetesen ebben az esetben is igaz, hogy a jó minőségű csövek tovább bírják. Ha az acélszövettel borított, szövethálóval megerősített csöveken azt vesszük észre, hogy szálkásodnak, a fémszálak kiállnak belőlük, dudorodnak vagy korrodálódás nyomait fedezzük fel rajtuk, ne várjunk tovább, mielőbb eszközöljük a cserét. Ha ugyanis a flexibilis cső szétreped vagy szétdurran, óriási mennyiségű víz tud rajta keresztül a lakásba ömleni. Ez sehol sem szerencsés, de még kevésbé az a panel lakásokban, ahol az alattunk lakót teljesen eláztathatjuk. A flexibilis cső cseréje általában 5-10 évente esedékes, ha úgy látjuk, elérkezett ennek az ideje, kérjük szakember segítségét.

Flexibilis bekötőcső WC. tartályhoz
Flexibilis bekötőcső WC. tartályhoz

Vízvezeték szerelés Budapesten

Tisztelt Látogató, az alábbi szolgáltatásainkat veheti igénybe Budapesten és Pest megyében :
WC. csésze cseréje, mosogató és mosdó szifonok beszerelése, külső és beépített WC. tartály javítása és cseréje, fürdőszobai mosdó csaptelep bekötése, szerelése, mosogató csaptelep bekötése, mosogatógép és mosógép bekötés, kerti és fagytalanító csapok cseréje, ásással, földmunkával. Természetesen az anyagbeszerzést is mi intézzük.

Leszakadt a menet a flexicsőről
Leszakadt a menet a flexicsőről

WC. tartály szerelés és javítás
Geberit, Jika, Laufenit, Alcaplast, Grohe, Aqualine, Roca, Schell, Alföldi, Dömötör, Duravit, Ravak, Gáal, Viega, Cersanit, Laguna, Kolo, Jika, LIV, Duravit, Sapho WC. tartályok javítása és szerelése rövid határidővel.

Megbízható vízvezeték szerelő Budapesten

Vízvezeték szerelő Budapest területén és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Olcsó vízvezeték szerelés, kedvező árak, garancia a munkára. Csapok, szifonon, WC. tartályok és WC. csészék javítása és cseréje, rövid határidővel. Fagytalanító csapok és visszacsapó szelepek beépítése. Vízvezeték és csatorna rendszerek javítása és cseréje. Duguláselhárítás bontás nélkül – vízvezeték szerelés Budapesten.

5/5 - (7 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma