A vízvezeték szerelő telefonszáma

Beépített WC. tartály javítása

Beépített WC. tartály javítása
A beépített WC. tartályok bonyolultabb szerkezetnek tűnhetnek egy laikus szemében, mivel minden egység a fal síkon belül helyezkedik el. De a szakemberek tudják, javításuk nehézségi foka gyakorlatilag azonos a falon kívül elhelyezett WC. tartályokéval. A különbség köztük tulajdonképpen csak annyi, hogy esztétikai okokból a fal mögé lett elhelyezve a tartály, de belső alkatrészei is egyformák a hagyományos megoldású WC. tartályokéval. Az viszont általánosságban elmondható, hogy minőségibb alkatrészek találhatóak a belsejébe, mint egy olcsó műanyag WC. tartályéban.

Ennek ellenére nincs az a szakember, aki javasolná, hogy egy beépített WC. tartályt házilag kezdjünk el szerelgetni. Igen óvatosan kell vele bánni, nem árt a tapasztalat ahhoz, hogy tudjuk, hogyan lehet eltávolítani az előlapot, hogyan lehet a vezérlő egységet szétszedni, hogyan férünk hozzá az alkatrészekhez, lényegében, hogyan ne törjünk le semmit a szétszerelés során, hogy utána mindent vissza is tudjunk tenni az eredeti helyére. A pattintás, feszegetés, az erővel történő próbálkozás szinte mindig végzetes hibákat okoz a beépített WC. tartályoknál. A szakember pedig nem csak tapasztalattal, de márkaismerettel is rendelkezik, ami nagy előny a beépített WC. tartályoknál, hiszen szinte minden márka eltérő megoldású kivitelt vonultat fel. Összefoglalva, minden beépített WC. tartály javításánál megvan egy kis trükk, praktika.

Megbízható vízvezeték szerelő Budapest

Hogy javításra van szükség, annak általában a WC. csészében folyamatosan csordogáló víz a jele. A beépített WC. tartály esetében a problémát a gumitömítés, elvízkövesedése, elöregedése, illetve a betöltő vagy leeresztő szelep meghibásodása okozhatja. Ezek cseréje egyszerűnek tűnhet, de az esetek többségében házilag nem sikerül ezt megvalósítani. Általában valamelyik korábbi fázisnál már elakad a barkácsolás és a félig szétszedett tartály a szerelőtől várja jobb sorsát. Ha nem szeretnénk a szakember munkáját megnehezíteni – és ezért esetleg extra költségbe verni magunkat -, a meghibásodás észlelése után rögtön az ő számát tárcsázzuk. Fontos! A WC. tartály típusát jó ha tudjuk!

A leggyakoribb hibajelenségek:

Kiakadt vagy sérült vezérlőgombok a panelen.
Elhasználódott tömítések a töltőszelepen.
Elhasználódott tömítés a leeresztő szelepen.
Elvízkövesedett vízszint szabályzó.
Öblítővíz csatlakozások gumi tömítése megsérült, kitágult.
Nyomóvíz flexibilis vezetéke vagy a hollander tömítése sérült meg.

 

Itt olvashat még a:  falba épített WC. tartályok szereléséről és javításáról.

WC. tartály szerelés és javítás
Geberit, Jika, Laufenit, Alcaplast, Grohe, Aqualine, Roca, Schell, Alföldi, Dömötör, Duravit, Ravak, Gáal, Viega, Cersanit, Laguna, Kolo, Jika, LIV, Duravit, Sapho WC. tartályok javítása és szerelése rövid határidővel.

Új szolgáltatásunk Geberit rendszerű falba épített WC tartályok kialakítása, beépítése, szerelése.

Vízvezeték szerelő szolgáltatási területeink Budapesten:
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán, II. kerület – Rózsadomb,  III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, IV. kerület – Újpest , V. kerület, VI. kerület, VII. kerület,  VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület – Kőbánya, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros, XIV. kerület – Zugló, XV. kerület – Újpalota, Rákospalota,  XVI. kerület – Mátyásföld, Szentmihály, XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, XVIII. kerület – Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület – Kispest, XX. kerület – Pesterzsébet, XXI. kerület – Csepel, XXII. kerület – Budafok, Budatétény, Nagytétény, XXIII. kerület – Soroksár – Vízvezeték szerelő Budapest.

Egyéb vízvezeték szerelő szolgáltatásaink:

Átfolyós vízmelegítő cseréje
Csatorna visszacsapó szelep beépítése
Dugulás elhárítás lakásban és udvaron
Fagycsap csere
Falba épített WC. tartály javítás
Gömbcsa szerelés és csere
Kerti csapok javítása
Komplett lefolyórendszer csere
Komplett nyomóvezeték csere
Lefolyó csövek szerelése és cseréje
Mosdókagyló csere
Mosogató csaptelep csere
Mosogatógép bekötés
Mosógép bekötés
Piszoárok beépítése
Sarokcsap, sarokszelep csere
Szennyvíz csatorna javítás
Szennyvízszivattyúzás pincéből, garázsból
Szifonok javítása és cseréje
WC. csészék szakszerű cseréje
WC. tartály javítás és csere

A vízvezeték szerelő telefonszáma