A vízvezeték szerelő telefonszáma

A szaniterek fajtái: a WC. csésze

wc-cseszeA szaniterek fajtái: a WC. csésze
A wc-k napjainkban már nem nevezhetők szükséges rossznak a helyiség arculata szempontjából. Olyan változatokban állnak rendelkezésre, melyek kifejezetten szép elemei lehetnek a fürdőnek. A fürdőszoba egyéb berendezései előtt célszerű a wc helyét meghatározni és ezután kijelölni a többi szaniter helyét.

A fali wc-k korunk legesztétikusabb megoldását jelentik. A tartály a szennyvíz leeresztő és a vízbekötő is a falba kerülnek beépítésre, a nyomógomb a fal síkjában kap helyet. A fali wc-k lehetnek szabadon állók és felfüggesztettek, ez utóbbi előnye, hogy körülötte könnyebb a helyiség tisztán tartása, ugyanakkor kivitelezése drágább és csak olyan helyiségben lehet kiépíteni, ahol a wc hátsó kifolyással rendelkezik. Ezzel szemben a padozatra rögzített, álló wc hátsó és alsó kifolyású is lehet.

Tartályok terén is több típusból lehet választani. A falsík alatti tartályokat falba építik és burkolják, a porcelánból készült monoblokk wc és a hagyományos műanyag tartályok a wc mögé kerülnek. A hagyományos wc-tartályok általában megállító gombbal felszereltek, ez lehetővé teszi a víztakarékos használatot. A legrégebbi típusok, melyeket magasan a wc felett helyeztek el, ma már szintén kaphatók takarékos változatban is.

Ha wc-t és bidét is szeretnénk, ma már a kettőt egyben is megoldhatjuk. A wc ülőkére szerelt speciális tetőben egy csaptelep található, a hideg-meleg vizes kiállás telepítésére a wc mögötti falban kerül sor. Ideális választás ez azokba a kisebb alapterületű fürdőszobákba, ahol a wc és a bidé külön elhelyezésének nem jutna elég hely.

Az öblítés tekintetében létezik mély öblítéses és lapos öblítéses. Takarítás szempontjából a mély öblítéses (szálloda wc) az előnyösebb. Egészségügyi szempontból viszont a lapos öblítéses a jobb ahol nem tűnnek el egyből a dolgok, így láthatjuk a “végtermék” milyenségét.

Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében.
A szaniterek fajtái: a WC. csésze
4.8 (95%) 4 votes

A vízvezeték szerelő telefonszáma