A vízvezeték szerelő telefonszáma

A szaniterek fajtái: a WC. csésze

wc-cseszeA szaniterek fajtái: a WC. csésze
A WC.-k napjainkban már nem nevezhetők szükséges rossznak a helyiség arculata szempontjából. Olyan változatokban állnak rendelkezésre, melyek kifejezetten szép elemei lehetnek a fürdőnek. A fürdőszoba egyéb berendezései előtt célszerű a WC. helyét meghatározni és ezután kijelölni a többi szaniter helyét.

A fali wc-k korunk legesztétikusabb megoldását jelentik. A tartály a szennyvíz leeresztő és a vízbekötő is a falba kerülnek beépítésre, a nyomógomb a fal síkjában kap helyet. A fali wc-k lehetnek szabadon állók és felfüggesztettek, ez utóbbi előnye, hogy körülötte könnyebb a helyiség tisztán tartása, ugyanakkor kivitelezése drágább és csak olyan helyiségben lehet kiépíteni, ahol a WC. hátsó kifolyással rendelkezik. Ezzel szemben a padozatra rögzített, álló WC. hátsó és alsó kifolyású is lehet.

Tartályok terén is több típusból lehet választani. A falsík alatti tartályokat falba építik és burkolják, a porcelánból készült monoblokk WC. és a hagyományos műanyag tartályok a WC. mögé kerülnek. A hagyományos wc-tartályok általában megállító gombbal felszereltek, ez lehetővé teszi a víztakarékos használatot. A legrégebbi típusok, melyeket magasan a WC. felett helyeztek el, ma már szintén kaphatók takarékos változatban is.

Ha WC.-t és bidét is szeretnénk, ma már a kettőt egyben is megoldhatjuk. A WC. ülőkére szerelt speciális tetőben egy csaptelep található, a hideg-meleg vizes kiállás telepítésére a WC. mögötti falban kerül sor. Ideális választás ez azokba a kisebb alapterületű fürdőszobákba, ahol a WC. és a bidé külön elhelyezésének nem jutna elég hely.

Az öblítés tekintetében létezik mély öblítéses és lapos öblítéses. Takarítás szempontjából a mély öblítéses (szálloda WC.) az előnyösebb. Egészségügyi szempontból viszont a lapos öblítéses a jobb ahol nem tűnnek el egyből a dolgok, így láthatjuk a „végtermék” milyenségét.

WC. tartály szerelés és javítás
Geberit, Jika, Laufenit, Alcaplast, Grohe, Aqualine, Roca, Schell, Alföldi, Dömötör, Duravit, Ravak, Gáal, Viega, Cersanit, Laguna, Kolo, Jika, LIV, Duravit, Sapho WC. tartályok javítása és szerelése rövid határidővel.

Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében.

Kiemelt szolgáltatási területeink Pest megye területén:
Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd,Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Mogyoród, Monor, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Telki, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Aszód, Maglód, Isaszeg, Pécel.

4.4/5 - (5 votes)
A vízvezeték szerelő telefonszáma