A vízvezeték szerelő telefonszáma

A szaniterek fajtái: a mosdó

A szaniterek fajtái: a mosdó

A szaniterek adják a fürdőszoba berendezésének alapját és rajtuk múlik a helyiség használhatósága is, hogy mennyire tudja betölteni eredeti rendeltetését a mindennapokban. Szaniterek terén nem csak színek és formák, de anyagok tekintetében is széles a választék.

A fürdőkádakat ma már nem sorolhatjuk a szaniterek közé a hozzájuk felhasznált alapanyagok miatt. Ebbe a kategóriába tartoznak viszont a mosdók, WC.-k, bidék és piszoárok. Amikor a fürdőszoba kialakítására kerül sor, hangsúlyos szerep jut a mosdó megválasztásának.

A szaniterek fajtái: a mosdó
A szaniterek fajtái: a mosdó

Ez a fürdő központi eleme, fölé kerül a tükör, a világítás, körötte rendezzük el a tárolásra szolgáló polcokat, szekrényeket. Alapanyagát tekintve a mosdó készülhet porcelánból, polimer kerámiából (műgyanta kötőanyag és szintetikus töltőanyagok keveréke többféle bevonattal), öntött gránitból és üvegből. A mosdó lehet szabadon, azaz lábon álló, beépített, pultra helyezett vagy szárnyas, azaz pulttal együtt öntött. Formavilág tekintetében gyakorlatilag csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt a mosdó választásnak.

Amikor a fürdőszobát megtervezzük és a berendezéseket megvásároljuk, ajánlott egy helyiségbe egyetlen gyártó termékeiből válogatni. Ezek biztosan passzolni fognak egymáshoz anyagok, felületek és színek tekintetében is. Ez azért fontos, mert ahány különböző gyártmány, annyiféle fehér árnyalat létezik, az egymástól eltérő mosdó és wc pedig inkább kaotikus hatást kölcsönöz, mintsem esztétikus lenne.

Egyszerű fürdőszobai mosdó
Egyszerű fürdőszobai mosdó
Vízvezeték szerelő Budapesten – vízvezeték szerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés – gyorsan, garanciával, olcsón – Budapest teljes területén és Pest megyében. Vállalkozásunk Budapesti szakemberei, gyorsan vállalnak minden vízvezeték szereléssel kapcsolatos feladatot.
5/5 - (1 vote)
A vízvezeték szerelő telefonszáma